Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Friday, December 10, 2010

Skyp-ing !


Semalam seperti biasa , tido lewat lagi . HAHAHA . Bukan nak study , onlineeeeeee jee kjee . Ishh2 , hmm . Smlm smpai kul 3 bru tido . Huu ~ Kesiann lah juga dkat hamba-2 Allah yang terpaksa teman aku smlm smpai bersekang mate segala , HAHAA . Maaf yee rakan-2 , aku bosann semalam . Huu ~ Ade juga snapshot pic dorg , tapi dkat skype la , skg nie tgh guna lappy yg tade skype :| huu . Dorg pun sengal , hahaha , aku suh posing , bukan main agy . Aiseyhh man , smlm bru lah terserlah segala rahsia-2 mereka ! GILA FLASH ! Hahah , sengal kan korang ? Tak sangka , korang pun macam kita-2 juga , Yang sorg nie pulak , bajet "maluu" lah konon dgn aku , sekali dowk posing , kemain lagi :D Hak3 ! Seronokk dpat gelak'n dorg , heeee ! Seb bek lah dorang ada semalam , jadi peneman aku , kalau tak , kebosanan doe dowk main gme sje :( Hz pening kepala :'( Dia suh ak tido juga , tapi . SAYA TAK NGNTUK LAGI lahh :( Hm , so , skyp-ing lah aku smlm pagi-2 butaa , Actly aku offline punn sbb , si bangla sorang tuh lah , gara-2 dia dowk ckp nmpk bnde lalu lah blkg aku , ade "bnde" kat blkg aku segala :| Tade mood siot nk online dah , dh bertukar jadi ketakutan pulak , hahah , suwayy tol ! Dh laa aku online kat tgh-2 rumah , sorang2 ! Semua dh tidoooo ! Aishh , kan dh free-2 dpat maki dr aku smlm .HAHAHA . Tak maki truk pun , just marah-2 lah sbb takutkn aku , huihhh , Seb bek , PC tak buat hal smlm , Tade lak dia nak HANG time nk shut down uhh , fuhh ! =,=''


notes : Thanks sebab "temankn" aku semalam wok ! :D