Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Monday, December 27, 2010

Settle :')


Happy Ending

Alhamdulillah, everything ws fine now :') ThanYou fer ur corporation , hee ~ At least , apa yg dipendamkan , yang seriously sakit tu , dh dilepaskan :D. Bukan saja saja nak lepaskn semua tuh , just fer our own good . See now ? Ak dh chill :) Now only can SMILE :) ThankYou again , as u knw , i alwys nid u rite ? So , please do understand me :) Okay , agak bhagia cket skrg , hopefully brkekalan lah happy ak nie :') Lama dah tak happy-2 mcm nie kan ? -,-' Semalam tido at 3.45am , huu , mata dh bengkak2 pun still maw tdur lmbat , hee ~ tak boleh tido lahh :( nak buat mcm mna . Hm , yeah , as usual , dia akan tido awal , so at about 3 o'clock dia tido * awal ke ? ahaha * hm , time on cal tu , dia trtido , ak yg suruh dia tido cz ada sumthg nk ckap kat dia . Tanak dia dgr , hee ~ Smlm , sesi luahan hati , isk2 * maluu * hahah , yeah , mmg ak luahkn pun apa yg dirasai ku skrg nie :p Fuhh -,- berani gila ehh miko ? tak penah2 mcm nie , isk3 . Rupanya , dia ada dgr some words yg ak ckpkn . Uwaaa , maluuu :p hahahaha :D ish3 , igtkn dia tido mati dah , rupanya , dgr :| Speechless ! Blushingg ! :p hahaha , isk , gilak betul . But it doesnt mtter la , at least , dh luahkan segalanya rite ? hehe , okayy , tats all :pp

notes : heheh . I'm BLUSHINGGG ! omagah -,-' HZ !!!!!!!! ishhh =,=''