Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Monday, December 20, 2010

* Sad Day *


Uihh , memang agak lama juga tak mengUPDATE ini blOg . Nak buat macam mna kan , tidak berkesempatan pulak :p hurmm , sambungan untuk day out yang lepas , kat sni ade cket pic2 kami ! :) heheh , walaupun agak * GADOH-2 * haha , sempat jugak SNAP-ing picxa nieh ! jap2 , nahh , amik dulu ini pic-2 semua :)


Yeahh ! With diz girl , my macik GEDIK tersayangg ! :) Aina Aqilah ! Saya sayangg anda :) aww awwww , time hari tuh , dia and Aisar lah jadik mangsa keadaan , So sorry lah dik ! tak bermaksud begitu :| yelaa , benda nak jadi , mana kita nak tahuu kan ? So , im really sorry fer tat ! :( Akq tahu , aina suree-2 bengang gilaa kann ? =,= nak buat macam mna kan ? K laa , after diz klua . Jgn ajak akq lagi lah , mnyusahkan je kan ? * tapi , akq nak jugak klua ngn aina ! HAHAHA :D * Hmm , Pape pun , terubat rinduu kat awak lah dik :) awwwwwwwwwwww !







Yeahh , ini pula my LOVEY NOZZLE ! HAHA , nozzle ? mna dtg pulak nozzle ? HAHA , nie semua gara-2 dia lah ! Dia yang gelar diriku NOZZLE , tak sedar yang dia pun suka dowk mucung-2 bagai tuh :p HAHAHAAH , sengal fit ! :D Hm , yeahh , tat day , kami jumpa juga ! Yeayy ! But , dia and rafiq and the GANG of BALBIR-ians , ada jamuan ape tah , fer their tuition mmber sahaja :( * orang luar tak diinvite * hm , yeah , bcz if tat , kami tak sempat pulak nak ketemu , tambah-2 dgn masalah-2 yang timbul ketika itu -,-







Nie pula , pic budak nie sorang-2 :p HAHA :D Actly tataw nk ltk wht pic cz tak byk pun yg kita amik :( Nie candid niehh , dari nawi lah :D Saya SUKAA ! budak nie payah nk amik pic ! At last , i GOT HER PIC ! Siap ada dalam HANDPHONE lagii okayy ? DON'T BE JEALOUS-2 yeahh ! HAHAHA , pape pun , u're my bestt sista ! PET SISTA ! Awww awwwww ! Adik terbaikk ! inilahh ADIK , inilah KAWAN , inilah TEMAN , semuanya dia , Eceyhh ! :D HAHA , taklah , kiranya , budak nie , ak act dia as Adik , Kawan pun boleh juga ! Heheheh , sbb dia punya kepala pun sama jee mcm guer , hehehe :p






Inilah Aisar ! Owned by Aina Aqilah ! :) Awww , saya suka tengok anda berdua , sbb , mereka sweet juga meyh ! Hehehe , aisar sengal , aina pun gila , dah baguss ler tuh , cantum kan dua-2 kasi meletupp ! HAHA :D hmm , dia lah juga mangsa keadaan kami time tuh :( sorry juga ea aisar oihh , and dia lah orangg paling hangin dgn ak sbb DATANG LAMBAT ! HAHA , itu memang tak dpat nak dielakkan ler ! SORRY BRO ! :p tapi ape2 hal pun , lu happy kan ? dapat jumpa si JANTUNG+LIMPA+HATI nieh ? HAHAHA :D MEREKA comeyl ! :) Saya sukaa tengok MEREKA ~! awwww !






Okayy ! last but not least ! tiba lah giliran ini orang pulaa ! Bukan guer yea , tetapi yang di SEBELAH sana tuh ! :p yeaa , siapa tak knal dia kan ? GEDIK tuh ! HAHA , my only GEDIK ! :D yeaa , dia pun buat hal tat day ! Gerammm =,= huk3 , ye laa , mmg lah ak pun buat perangai jugak , yeaa , I ADMIT , memang byk lah slh ari tuh , tak tahu mengapa :( Maybe gara-2 badan masih TAK SIHAT , tapi nak klua jugak , dah semua orang JADI MANGSA * haiee , itulah miko , marah tak tentu pasal , ntah pape jee ! * huuu , Sorry guys , cz tak dapat mengHAPPY'n u guys ! :(( Uihh , really sad doe ! Bila terkenang , memang sdeyh , cz nie lah , DAY OUT YANG PALIG SDEYH ! omagah =,= maafkan diriku ini yeah ! :')




notes : hm , rasa-2 nya , sampai sini je laa POST nie , kita tutup cerita nieh okayy? heheh , yeahh , nak lupakan kisah nie lah , memang PAHIT SANGAT tahuu ? aduduhh :( Hmm , LIFE MUST GO ON , so kita teruskan kehidupan kita dengan hari yang ceria ! HAHA :D Okayy ! PAPAI ! :p