Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Thursday, December 30, 2010

Rinduu korang :')


* Rabiatul Adawiyah @ BEAH *


* Nur Farah @ ANGIE *


Rinduu ! Yeah , aku rindu kau orang tahuu ? yeah , fyi , nie lah kwn2 saya dari kicikk ! Dari umur saya 6 tahun :) Hehe , sekarang sume dah DEWASA-2 dahh :| And and , fyi juga ! they all nie tak sama umur dgn ak , BEAHH tuh dah 19 * if 2011 dia masuk 20 dah :pp * Angie plak 17 * if 2011 dia masuk 18 dah :DD * woahh ? Dah besar2 dh kawan2 aku nieh ! Aku je baru nk melangkah ke alam 17 tahunn :D Nak kawin nanti JANGAN LUPA jemput akuu bhaii !! HAHAHA :p Nvm , tapi kte still kawan kann ? Bestfren lah jugak kan ? :)) Yeahh ! Hmm , rindu lah pastime kita , dulu , umah angie dekat jee ngn rumah ak n beah . Aku and beah dh sememangnye dekat , depan depan je kowt ? hahaha :pp Skrg nie , angie pindah , still satu taman but jauh cket dari rumah ak lah :') lama tak contact dorangg ;( Agak rindu lah weyhh , aku nk hang out dgn korang one day ! Bolehh ? hehe , klau berkesempatan lahh ! huhuhu :) Hmm , kawan-2 aku skrg dh byk berubah ! Huhu , angie , dia dh jadi * A Girl With A Scarf ! * , heheh . Beahh ? Insya'allah , becomin' lah tuh :) Actly sje je ltak pic alim minah2 kat atas nieh , hehehehe :) Cz u girls nmpak Ayu and Cantik doe pkai tdung ! Seriously , tak tipuu punyaa :) Huhuhhuhu . truskan lah usaha anda okayy ? hm , wutever it is , aku SAYANG korangg ! Aku SAYANG kwn2 ak kayh ! Hope after all , korang tak lupa ak , even umur kita jauh beza cket kan ? hehe , tapi aku tak penah nak pggil korang "KAKAK" pun kan ? HAHAKK ! Eiuuww , semacam je klau aku pggil KAKAK ? HAHAHAAH ! Sengal gila ! Okay lah ! I wish u girls ALL THE BESTT ! For FARAH , GOOD LUCK 4 ur becoming RESULT okay ? And BEAH , GOOD LUCK juga BERSAMA PRINCE SYAHJAHAN kau ! HAHA , * alaa ! Aku lupa lah nme penuh laki tuh , yg agak kelakar . hehehehe ! * Ape ehk nme die , BEAHH ? huk3 =,=' Pape lah pun , JIA YOU JIA YOU okayy ! Mmuahhx3 ! :) Hehehe .


notes : Yeapp ! Memang aku rinduu ZAMAN KANAK-KANAK KAMII !!