Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Monday, December 27, 2010

* Rinduu Ini Sistaa ! *


* dia sangat kecik , haha :p *

Okayy okayy , guess wht is her age ? HAHA :D yeaa , dia 18 sudah , nak masuk 19 dah ! AHAHA , dia sangat kecil kan ? kurus ja , memang dari dulu mcm tuh :p Siapa-2 yg kenal dia , mmg dh tahu lah kan :DD Sis EZA AMALINA ZULKIFLI :) Dialah salah satu ex-senior stpm yg still keep in touch dgn ak till now , hee ~ Selain dpd , kak AZIE ! yeah , * harus diMENTION * huhuhu , hmm , smlm , kq eza tiba-2 tegur at fb , and tiba-2 EXCITED nak chat dgn dia smlm ! Haha :D Miss you lah sista ! huhhu , lama lah juga chat-2 dgn dia , WTW ngn dia , tiba-2 kq mean menyelit kat wallpost ktowg , haha :D Tuh yg menjadi punca nak post kat blog nieh . Ayat kq mean an " Yeke awk rindu eza ? Klau rindu buktikan . Klau betul, knapa awk tak pnah post kat blog yg awk rindu Eza ? " Goshhie -,- HAHAHAHA , kq meann nie ! Saje jee laa , isk3 ! Fine , sekarang kte dah post kat blog , haa ! Dah percaya ? HAHA :D yeah , i miss senior batch'92 juga ! kq Dham ! Yeah , rinduu kat kq Dham jugak ! lama gila tak contact , ntah mcmne dia skrg , ntah2 , " masing-2 dah jadi LADIES ! " ayat kq eza. HAHAHA :D Woahh , gila gmpaq lah nak tgok dorg skrg , ladies segala bagai ! Dulu time schl , bukann main ganas lagi style sorang-2 , agak boyish-2 gituu , hahah :D Tiba-2 berubah sekarang ? Spe yg tank tgok ! heheh :p Whtever it is , rsa happy chat with diz sista semalam ! ThankYou Sis ! Cz spending ur time chatting with me ! Awwwwww awwww :D Gonna mish u again sis ! hehe :')

notes : Kq Eza ! Rinduu anda lahh ! HAHAHA :D Fuhh -,-' * tak tipuu ohh *