Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Friday, December 31, 2010

OMG ! Dah Lambat Weyh !



Okay okay , ignore jee tulisan kicik2 tuh :pp tade kne mgena pun dgn ape yg ingin dibincangkan . HAHAHA :D da hOt story is tat . Hmm , yeah , semalam , gagah sungguh ak kan ? Nak tdur lambat pulak , dh lah esok ( hari nie ) ada duty -,-' mati2 ak igt pkul 8 pg . So , set alarm kul 6.45am =,=' Then , mlm tadi tidur kul 2.40am ohh ! Adeyh , ade lah hal cket ;( bangun2 pagi tadi , tgOk2 kul 7.40am !!! Ohh goshh , hahaha :D Truk gila , tapi tat time ak chill cz egtkn oretasi kul 8 . Text dak Suraya , dia tak reply . Tak puas aty , tgOk balik text yg dak soya bg , OMAGAH ! HAHA , da kata , SELEWAT-LEWATNYA PKUL 7 PAGII !!!!! Last2 , decide , nak pegi band je laa . Kbetulan band ada session ari nie , at 8am . So , apa lagi . Dpd nk salin uniform , trus tuka baju band . HHAHAHA :D Then , smpai2 skolah , tgok2 dewan dh ramai2 , prefects pun tgh buat duty . Gila cuakk nak masuk sekolah ! Fuhh -,-' then , seb bek ada sorg junior ak nie bru smpai , so trus masuk skola ngn dia je la . huihh , kemain tunduk lagi muka tyme nk masuk skolah :pp haha , malang sungguh ada 2 prefect nie jaga kat gate ( brenda and sorg lagi lupa ) lagi lah cepat ak jalan ! HAHA :D Junior ak pun naik pelik :pp Then , trus g band room amik alat , but at last , soya nmpk juga ak . heheh , rinduu gila kat dia ! Aftr band tadi , dowk borak2 ngn dia jap , smpailah kkq ak smpai :)) Haha :D mmg KELAMM lah kan aku ari ni ? * wlupun , dah sememangnya kelamm2 :pp * lalalalalalalalalalalalala~


notes : PERINGATAN ! JANGAN TIDUR LEWAT UNTUK PERGI SEKOLAH YEEE ! HAHAHAA , * kalau tak nanti jadik macam MIKO ! kelam-KABUT ayamm plak sat g ! :DD