Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Saturday, December 4, 2010

Nice tO knOw yOu



* dikenali sebagai Mira KOWT *

Yeaa , dia cutee :) Hehehe , nama ? As known as Mira KOWT , * suka sangat HIGH LIGHT kan KOWT tuh , hee ~ * B4 diz , slalu nmpak mira KOWT nie , dowk WTW wit mmber2 ku , plik juga , npe ak tak knal dia ehk ? But kami kwn di FB :p huu ~ just belum pnah tegur lagi :D and3 ! Tadi kan2 , dia tgur laa ! Heheh , 1st tym mira KOWT tegur ku :p * terkejut juga lah kan * hee , yea , seb bek lah you nie jnis yg xbpe nk kesh sgt en , sng utk brkwn lah kan , if nOt jgn hrapp lah , sy nk baik dgn anda :p haha , * joking sajaa * hmm , yaa , dia minx tlg sy utk buat prnt screen tuh , * actly taktahu sgt la * but aku bgthu je laa ape yg aku tahu , heheh . Eh ehh , boleh pulak ehh ? Kiranya betul lah apa aku ajar tadi eyhh ? hehehe :D * nasibb baik * hak3 , btw , NICE TO MEET AND KNOW you dear ! awwwww awwww :) Cket lagi kita jadi kwn BAIK okey ? Selesa brKOMUNIKASI brsama anda :) Hhuhuuhu , kwn baik di FB lah , or maybe LUAR pun ? Apa salahnya ? PEACEEE ! :)

notes ; GEMBIRA berkenalan dengan anda Mira KOWT ! :D