Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Wednesday, December 15, 2010

Nak tahu tak ?


Hari ini kluar lagi :) Setelah lbey kurang 2 weeks tak klua , atas sekatan dari mama , at last today kluar lagi :) Jumpa oarang-2 tersayang , especially ADIK ! Long time tak jumpa dia since last day sekolah :'( Miss you so much adik ! And at last jumpa dia juga tadi :') hmm , nak tahuu takk ? Saya belum sihat sepenuhnyaa ! Yeaa , nada macam sukaa * damn , perit ohh * tadi kluar pun , asik dowk bunyik sini sana jee , SELSEMA lohh ! Aduiyy aihh , effect pulak dgn tekak , dah suare rockers cket :p Hmm , yea , mmg actly ak tade mood pun nak klua ari nie guys , sorry tuk sesiapa yang berkenaan , cz baru je dpat pelepasan kan . Sihat pun , tak sihat lagi . Dah dkat dua minggu dah , sihat mcm-2 tuh jee . Tadi pun , time g bowling , baru main smpai 3 kali baling , tiba-2 perutt buat hal , goshh ! Nak cari toilet , but memang BAD LUCK gila ohh , toilet pulak under cnstruction :( DAMNNN ! Trpaksa lah tahan jee , then , dh lama2 , mmg tak tahan dahh , trpksa juga ganti player , Nawi yang tolong mainkan utk ak :| Sorry troubling u babe ! * tapi , kau pun ON je kan ? :p * Then , trus klua bowling carii toilet ! Goshh , vomit doe ! Shitto gilaa kowtt , dah agak dahh =,= Akibat makan lmbat , prut masuk angin , gstric menyerang , itulahh sebab nyaa :( Saya MEMANG BETUL-2 MOODY tadi ! Really sorry , and sorry sbb tak inform u ols :( And tadi , after gi toilet , ak pressure :| Tertekan cket lah , ak sorang2 , pegi lah membawa diri ke WONDERLAND , main kereta GERAK-2 :p Hehehe , lepaskan tension sgt dah tuh , tapi , tak kuat :| Main tadi pun fikiran melayang =,=' Ntahh lah , ape nak jadi ngn aku hari niii =,='

notes: I'm really SORRY korangg ! :'(