Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Sunday, December 12, 2010

Memang Sedap !


* Geramm pulak tgok buah mangga nie *


* Ini satu lagi pic :p *


Yeaa , mangga muda ! Memang sedapp ! Fuhh , spe yg tak reti mkn mangga muda , rugi lah kan ? :D Heheh , yea , baru sat tadi saya mkn MANGGA MUDA ! Terbaik ! Bru petik dari pokok okay ? Huhuhuu , mmg 4 suree masam lah kan ? Adududuhh , tapi itulah yg menyedapkan lagi ohh ! :) Hmm , nie semua gara-2 ayah lah nie . Siapa suruh cerita kat mama dpan aku , yg kq long dh abeskn mangga sebiji ?? Mana aci kan ? Mestilah NAK JUGAKK ! huhuhu , bangun-2 tidur petang tadi , minta ayh amik'n mangga satuu ! Yeaa , on the spot dpat ! Yeayyy ! Love you lah dad ! :) Tapi yg tak syok nye , ade ke patut ayh ptong mngga tuh , tak buang kulit ? Biasanya dia buang aww ! maybe tadi dia malas kowt , hehe . Hm , tapi3 ! Mangga tadi tuh , bukan mangga epal , if not boleh buka kulit dia den mkn jee . Yg tadi tuh kulit SETEBAL-2 ALAM ! Aduiyy , sumpah KERASS ! Huk3 , geram+mengidam punya pasal , at last , ak ptong juga sndri . Buang kulitnya yang segala bagai tuh :D heheheh , tambah-2 kan lagi dengan kicap manis+gula pasir digaulkan bersama , PERGH ! Masyuukk gila bhai ! :D huhuhuhu , and-2 , at last TEKAK and PERUT mula sakit sekarang * padan muka kau lah kan miko * Tadi bukan main lagi makan banyak mangga tak egt DUNIA ! Fuhh , tak sedar-2 yg diri tuh tak mkn ape-2 lagi , trus mkn mangga je . Aduiyy . Tapi tape ! At least , already GET MY "MANGGA MUDA" terbaikk ! TERBAIK DARI POKOK tanaman bapaku ! :) HAHAHAHA :D


* Yang nie dah masak cket , tak best sgt , huhuhuk *


notes : Hari-2 lah nmpak gyenyer makan MANGGA MUDA , dh macam org pregnant mengidam pulak ! HAHA :D