Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Thursday, December 2, 2010

KebOsanan tahuu ?


As usual lah kan , every time cuty sekolah tiba , aku akan keseorangan di rumah ini , sblum2 nie bosan juga , but snce ada lappy , ada wire-less , ada tv and so on laa , dapatlah juga menghiburkan haty ini * haiee , bila pulak aku nak start study weyhh* hm , now , december suda bermula , aduiyy , lagi bpe ari nak msuk new year suda , but then aku ? SPM menanti , aiseyhh :| Patutnya , time skrg nie lah time to cover form 4 subj . Tapi tuh laa , tgOk skg ? asik on9 24/7 . Whttafishy deyh , aishh

Today , bgun lmbat sihh ! HAHA , nth lah , smlm dh tido lewat , bgun pun jdk lmbt hari nie =,=' aduiyy aihh . Bgun2 saja , dikejutkan oleh seseorang yg telah menelefon ku . Huhh , seb bek lah bhai kejutkan aku , if nOt smpai kul bpe still tidur tak igt dunia :p Hee ~ Then , bgun2 , mandi sume, br8fst . Fuhh , pkul 12 ? Br8fst+lunch lah nmpk gyenye :| then , about 12 lbey cmtuh , kwn ku call lagi , den dia kata maw pegi beli mknn kat PERTAM :) * dekat saja sih dkat rumah ku * Sjaa maw jumpa skaly , plus BORING gilaa kat rumah , so , jOin lah dia g pertam beli nasi bryani :) But sorry yee bhai , al-maklum lah prmpuan kalau bersiap ? HAHA:D Dekat sejam dia tggu , hahaha :D Tuh lah , lain kali if nak ajak , INFORM awal2 . Aku nie pulak nak siap kan berJAM :p haha , then , temanlah dia sekejap , borak2 segala bagai . Then , brulah aku dihantar pulang :) yeaa , thnks buddy .

At least , aku dpat lah kuar rumah , even sekejap , atas dasar KEBOSANAN :| Si gilaa tuh , brani sgt dowk bwk kereta :| Aiseyhh man , hang mmg sangat lah gila kan ? HAHA:D nasib tak jadi apa kat aku lah weyy , kalau tak , hang tanggung sndri okayy ? Aku hanya menumpang disebelah :p * as wht i say , if nak jadi pape , SELAMATKAN i dulu ! * hahahah , tanak terlibat sama ! Hee ~ * SELFISH betul ehk ? * well , aku kan jhat :p heheh , btw , thnks again :) best jumpa anda , huhuhuhu sekian ~

notes : Awww , u're my BESTIES doe , fOrever punyaa ! :)