Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Friday, December 3, 2010

Its BACK !

* pic , sebagai GIMIK jee *

Erghhh ! Its back , damnn ! Buat date lagi skali lah nmpk gyenye dgn TOILET :( Shitto lah anda nie , siapa yg invite anda dtg semula dlm diri nie ? Or anda mmg tak prnah hilang pun sbnarnya ? Eeeeeee , tahu tak keseksaan itu apa ? Hmm , tuh laa kau nie pun sama miko , org ckp mkn ikut time uh , jaga lah ! Nie tak , bila dia dh dtg , bru kau nk merana segala bagai , aduiyy :( Sdeyy betul, bukannya tanak ikut time mkn. But fhm2 laa , cuty skola nie , saya duk sorang saja dirumah , if ayh anta mkn , bru lah lunch aku nie , hurmmm :( Klau tak , pndai2 lah hidup . D'sebabkan itu , inilah jdk'y :| Tadi pagi , dh meragam dah , but aku bukan tak endah sajaa , dlm lunch time tadi , bapa keSAYANGan ku pulang membawa makanan ! Yeaa , lunch time , sdapp , mcm2 dia bwk . Then , aku pun mkn lah lunch tuh , dgn brseleranyaa , malang sungguh , aftr dh abes mkn . Bru nk rest2 pulak , tOilette de amOr memanggil2 daku ! SHitto doe , haiee , gstric ! Sdeyh sekali , haiee . Prut sudah masuk angin , apa pun yg dimakan , pasti akan kluar semula . Mmg merana kejap tadi , aku kat toilet . Haishh , med ? Medcne ? ohh no ! Hilang pulaa , dahh mmg nsib aku lah kan . Dah dia tiba-2 ATTACK , ubt pula hilang . Padan muka kau lah miko :| bertahan lah sorang2 :'( Uwaaaaaaaaaaaaaa !


notes: Lain kali mkn ikut timee ! Aduiyy aihh miraaa :|