Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Thursday, December 30, 2010

I'm Happy Fer You Fifi ! :)


* Fikri Rahim *


Yeah , ini kwn sy :) Hehehe , mixed-blood juga die nie , yeah , tgOk muka pun tahu kan ? DIa HOT-whale juga * haha , ur words * Hm , mixed-blood mcm2 lah , nak thu , tye dia sndri . HAHA :D Okay okay , 1st time noe him , dia ad probs cket , girlfie dia la :| As usual , klau org in relationship kan ? hehe :p Hm , yeah , tadi , tgok2 je , in relationship balik kat fb ? Woahh ? HAHA , takde cte pun ea ? tiba-2 dpat athu sndri , huhuhuk :| btw i'm happy fer you lah babe ! I know she still love you , sme goes to you rite ? Okay lah , after diz jaga lah ur girlfie tuh baik-2 okay ? jgn bg dia prasangka2 lagi * macam prangai i nie , HAHAHA * suka sgt nk prasangka yg bukan2 , isk3 :p Hm , wishh u BOTH everlasting lah :) good Luck juga babe ! * lastime , i ada probs , u ckap good luck juga kan ? Now , u turn pulak ! hehehe :)

notes : Yeahh , selesa brkawan dgn ini GUY :) heheh , tQ Fik !