Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Wednesday, December 1, 2010

I lOve thiS day

Ohh ! So happy this day (29/11/2010) hehehehe. awwww awww , aftr bOut 2 weeks tak jumpa , at last on tat mOnday , we met :) Heheh , luckily mama ws okay wit tht , if nOt , tak jumpa lah gamaknya :D Tht day , 1st time dtg lmbt jumpa dia , huu ~ tapela , bukn slalu dia nk tggu kan ? maybe aftr diz tak boley jumpa slalu . Hmm , jnji 10.00 , then i cme ar 10.45 almost 11 . Errkkk , im so sorry ehh , bukan sngja pun , waitin' 4 da trnsport duh =,=' Tht day , he ws so hppy sme goes 2 me . Ahaa , idk , but evrythg bein' fine , even at 1st ada cket misunderstandin' :| huhh , tht one mmg gila thriller laa , nak hadap fce 2 fce . Fuhh , dah aku nie pulak jnis yg mcm takde prasaan . Org mrjuk pun , buat tade apa brlaku :p Hehehe , hw cruel am i . Haishh , wht 2 do loh :| Aftr all , nk balik tuh we just LEPAK-ing at mc'd carrefOur and hre some picxa :p


















Dats all fOr nOw , im just , happy on tis day ! HEHEHE:)
Thnks HZ 4 mking up my day !


notes : Nextime , hOpe happier than tis , eventhough it ws happy tis day :))