Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Tuesday, December 21, 2010

* HANG OUT *

Hang out lagi der , aku hari nie =,=' Aduduh , shalin lah niee , tiba-2 call pagi tadi , sekali gus kejutkan aku dari tidur : Call-2 je , trus ajak lepak MP , pheww , adess ! ini minah memangg taw ! Bukan nak kasik tahuu awal-2 , aduiyy aihh . hmm , seb bek lah time tuh mama tak g check up lagi , so , i straight awy asked mama lah ! :) then , luckily , mama bagi ! :) Awww aww , then , trus inform dak shalin uh :p And shalin pun okay je nak amik aku kat rumah , so , yeahh , kte pun lepak lah MP and DP at about 12.45pm, sumthg lyk tat lah :) Alin dah ckp , ada kawan dia , si TWINZ ! and Azu -,- SUMPAH , aku tak kenal ! HAHA , layankan ajee , al0maklum lah , lamaaa gilaa tak jumpa , tuh yang ON je tadi :) Plus nak cari PENCI BOX ! haha , macam nak gila cari , asik-2 masuk BODY GLOVE outlet , sengal gila ! tapi tak beli-2 . Bukan ape , just , hm , fer me just for pncil box rm30 ? Uihh , takpelah , time kasih sje :p The , we all , cari jugak ! Cz aku nak sangat ! :( Kami pun bertandang ke TROPICANA LIFE outlets , HEHE :p At last , yeah , GOTCHA ! Ade juga yang menarik perhatian ku ! :) Sangat semartt ! Fer me lah , it ws so smart ! aww aww , black+white lah kan , HARUSLAH smart ! Awwwwww gituu ! :D itu pun sme jee rm 30 n above , bdow gilaa , sme je cm kat body glove , just kat sini aku rse lbih brbaloi , cz IT SUITE WIT MY TASTE ! :D Ghee ! Then , we went to STARBUCKS :) At last ! Dpat juga my CHOCOLATE CHIP CREAM blended ! HAHA :D Dpd hari Rabu lepas , time klua , nak g starbucks , tak jadi jugak nak beli tat thing :o , aihh . Hurmm , then , kami LEPAK-ing at A'famosa ! Hooyeahhh ! heheh , macam nak gila SNAP-ing picxa tadi ! Fuhhh =,= Penattt : But HAD FUNN terbaik punya ! Si twinz nie memang, really boleh buat aku mati TERGELAK lah , hahaha ! Penatt ! Penat gelak , ketawa , macam nak gila ! Seriously ! Huhh =,= Korang memang gila lah bhai , Ana and Anis ! :D Sengal je masing-2 ! :D AHAHAHA , banyak pic , pape nnty , tgOk kat my FB saja okay ? ;)




notes : OUR PIC , JUST VIEW THE OTHER POST ! AFTER TIS POST OKAYY ? Stay tuneeee -________- Hehehehe :)