Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Saturday, December 4, 2010

Ehhh ehh , dia lagii :)



hahahaha , JANGANN MAREEE :) Saya berWEBCAM dgn ini orang tadi , PEACE ! :D Hehehe , si GILAA nie , hak3 ! Lawak gilaa , dia SHY-2 CAT dengan saya ! Awwww awww , al-maklumlahh firsTIMER lah kan , webcam bersama :) Tuh yang scrnshot dgn dia , tapi , pic nie tak bpe nk cutee la , but she's still CUTE ! :) * nie sume gara-2 you lah ! Orang cakap suruh static , nak jugak gerak-2 ! Grrrrr =,=' * Padan lah muka you kan mira ? HAHAHA:D Inilahh hasilnyaa , but tade lah trOk mana pun kan ? Still alriteeeee :) hehehe , aku dgn shawl tak buka-2 lagi , baju tak salin2 lagi , balik rumah trus ONLINE , tgOk-2 minah nie adee :D Heheh , ape lagii , webcam sekejap , kat FB ! :) * pelik tak wc kat fb ? * jengg jengg jengg , hahah , nie sume NISANOdEN yang ajar :) Thnks nisaNOD ! HAHAHA:D Pape pun , best mengGILA dgn u babe ! Wlupun skejap , hahah , dengan sikap "PEMALU" you tuh , klakar lah weyyy ! HAHA:D * gelakk smbil guling-2 * Siap maluu dgn aku nie ? Hak3 :) Tape3 , nextime nO maluu2 it me okayy mira ? Saya biasa saja , bukannya mak MENTUA awak punn , tayah segann2 :D HAK3 ! to mira : Kalau nak pic nie , NAHH ! Copy sndri , hahaha , hehehe ! :p


notes : SAYA TERUJA WEB-caming BERSAMA Mira KOWT :))