Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Sunday, December 26, 2010

BUKU peneman DUKA

* Peneman Setia ohh *


* peneman saya ketika duka *


In tis few days , sedih tuh mcm dah lali pulak :| tak tahu nak cakap mcm mna , yg penting nya , all tis BOOKs , menemani ku ketika diriku dirundung kesedihan * betul ke BM aku ? hehe * Hm , yeah , mmg jujur lah , dlm bbrpa ari nie memang rasa sedih , sakit hati tuh semua ada :| Bukan family punya probs , but about sumthg else :( * rasa rasa , tak perlu tahu kowt sebab apa :') * Hmm , till today ? It remains the same , i dnt know ! I just cant say anythg nw , SPEECHLESS sgt sgt okay ? Haiee -________- I really nid an EXPLAINATION from you ! Your admission , or wht so ever lahh :| Btw , kalau rsa im USELESS fer you d , please , bagi tahu saja :') Im okayy then , dpd terus buat diriku ini SUFFER suffer ! :| Haiee , hm , luckily ada MEREKA mereka yg di dlm IMAGE tuh ! :) dapat juga meluangkan masa+merawat luka , ceyhh ! Buku perawat luka ? Fuhh -,-' * bercinta dengan BUKU ? * Terbaikk ! :) hehehe , hmm , yeah , buku2 short stories di atas uh , peneman ku ketika boring boring kan ? :)) Tapi belum habis dibaca pun , just baru-2 lagi kan ? So , cm tu-2 je laa :) Esok , maybe pi libry dgn macik Aween :) maybe , cik NOZZLE kita , Fitt pun ada :) tapi nak ajak Arinn jugak ! tak tahu dia free or tak , we'll see it -,-'


notes : Thnks juga lah buat i suffer mcm nie , boleh juga nak luangkan masa dgn BUKU-2 nie , dpd terus terseksa , sakit aty , rinduu , and segala bagai lahh -,-' Aku tetap nak kuatkan semangat , takan sebab dia aku nak moody ? Lupa segala benda ? Ohh ! No way ! Insya'allah , takan punya , INSYA"ALLAH :))