Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Friday, December 31, 2010

OMG ! Dah Lambat Weyh !



Okay okay , ignore jee tulisan kicik2 tuh :pp tade kne mgena pun dgn ape yg ingin dibincangkan . HAHAHA :D da hOt story is tat . Hmm , yeah , semalam , gagah sungguh ak kan ? Nak tdur lambat pulak , dh lah esok ( hari nie ) ada duty -,-' mati2 ak igt pkul 8 pg . So , set alarm kul 6.45am =,=' Then , mlm tadi tidur kul 2.40am ohh ! Adeyh , ade lah hal cket ;( bangun2 pagi tadi , tgOk2 kul 7.40am !!! Ohh goshh , hahaha :D Truk gila , tapi tat time ak chill cz egtkn oretasi kul 8 . Text dak Suraya , dia tak reply . Tak puas aty , tgOk balik text yg dak soya bg , OMAGAH ! HAHA , da kata , SELEWAT-LEWATNYA PKUL 7 PAGII !!!!! Last2 , decide , nak pegi band je laa . Kbetulan band ada session ari nie , at 8am . So , apa lagi . Dpd nk salin uniform , trus tuka baju band . HHAHAHA :D Then , smpai2 skolah , tgok2 dewan dh ramai2 , prefects pun tgh buat duty . Gila cuakk nak masuk sekolah ! Fuhh -,-' then , seb bek ada sorg junior ak nie bru smpai , so trus masuk skola ngn dia je la . huihh , kemain tunduk lagi muka tyme nk masuk skolah :pp haha , malang sungguh ada 2 prefect nie jaga kat gate ( brenda and sorg lagi lupa ) lagi lah cepat ak jalan ! HAHA :D Junior ak pun naik pelik :pp Then , trus g band room amik alat , but at last , soya nmpk juga ak . heheh , rinduu gila kat dia ! Aftr band tadi , dowk borak2 ngn dia jap , smpailah kkq ak smpai :)) Haha :D mmg KELAMM lah kan aku ari ni ? * wlupun , dah sememangnya kelamm2 :pp * lalalalalalalalalalalalala~


notes : PERINGATAN ! JANGAN TIDUR LEWAT UNTUK PERGI SEKOLAH YEEE ! HAHAHAA , * kalau tak nanti jadik macam MIKO ! kelam-KABUT ayamm plak sat g ! :DD

Thursday, December 30, 2010

I'm Happy Fer You Fifi ! :)


* Fikri Rahim *


Yeah , ini kwn sy :) Hehehe , mixed-blood juga die nie , yeah , tgOk muka pun tahu kan ? DIa HOT-whale juga * haha , ur words * Hm , mixed-blood mcm2 lah , nak thu , tye dia sndri . HAHA :D Okay okay , 1st time noe him , dia ad probs cket , girlfie dia la :| As usual , klau org in relationship kan ? hehe :p Hm , yeah , tadi , tgok2 je , in relationship balik kat fb ? Woahh ? HAHA , takde cte pun ea ? tiba-2 dpat athu sndri , huhuhuk :| btw i'm happy fer you lah babe ! I know she still love you , sme goes to you rite ? Okay lah , after diz jaga lah ur girlfie tuh baik-2 okay ? jgn bg dia prasangka2 lagi * macam prangai i nie , HAHAHA * suka sgt nk prasangka yg bukan2 , isk3 :p Hm , wishh u BOTH everlasting lah :) good Luck juga babe ! * lastime , i ada probs , u ckap good luck juga kan ? Now , u turn pulak ! hehehe :)

notes : Yeahh , selesa brkawan dgn ini GUY :) heheh , tQ Fik !
Rinduu korang :')


* Rabiatul Adawiyah @ BEAH *


* Nur Farah @ ANGIE *


Rinduu ! Yeah , aku rindu kau orang tahuu ? yeah , fyi , nie lah kwn2 saya dari kicikk ! Dari umur saya 6 tahun :) Hehe , sekarang sume dah DEWASA-2 dahh :| And and , fyi juga ! they all nie tak sama umur dgn ak , BEAHH tuh dah 19 * if 2011 dia masuk 20 dah :pp * Angie plak 17 * if 2011 dia masuk 18 dah :DD * woahh ? Dah besar2 dh kawan2 aku nieh ! Aku je baru nk melangkah ke alam 17 tahunn :D Nak kawin nanti JANGAN LUPA jemput akuu bhaii !! HAHAHA :p Nvm , tapi kte still kawan kann ? Bestfren lah jugak kan ? :)) Yeahh ! Hmm , rindu lah pastime kita , dulu , umah angie dekat jee ngn rumah ak n beah . Aku and beah dh sememangnye dekat , depan depan je kowt ? hahaha :pp Skrg nie , angie pindah , still satu taman but jauh cket dari rumah ak lah :') lama tak contact dorangg ;( Agak rindu lah weyhh , aku nk hang out dgn korang one day ! Bolehh ? hehe , klau berkesempatan lahh ! huhuhu :) Hmm , kawan-2 aku skrg dh byk berubah ! Huhu , angie , dia dh jadi * A Girl With A Scarf ! * , heheh . Beahh ? Insya'allah , becomin' lah tuh :) Actly sje je ltak pic alim minah2 kat atas nieh , hehehehe :) Cz u girls nmpak Ayu and Cantik doe pkai tdung ! Seriously , tak tipuu punyaa :) Huhuhhuhu . truskan lah usaha anda okayy ? hm , wutever it is , aku SAYANG korangg ! Aku SAYANG kwn2 ak kayh ! Hope after all , korang tak lupa ak , even umur kita jauh beza cket kan ? hehe , tapi aku tak penah nak pggil korang "KAKAK" pun kan ? HAHAKK ! Eiuuww , semacam je klau aku pggil KAKAK ? HAHAHAAH ! Sengal gila ! Okay lah ! I wish u girls ALL THE BESTT ! For FARAH , GOOD LUCK 4 ur becoming RESULT okay ? And BEAH , GOOD LUCK juga BERSAMA PRINCE SYAHJAHAN kau ! HAHA , * alaa ! Aku lupa lah nme penuh laki tuh , yg agak kelakar . hehehehe ! * Ape ehk nme die , BEAHH ? huk3 =,=' Pape lah pun , JIA YOU JIA YOU okayy ! Mmuahhx3 ! :) Hehehe .


notes : Yeapp ! Memang aku rinduu ZAMAN KANAK-KANAK KAMII !!

Wednesday, December 29, 2010

Twinz ! * name *




Again ! hehehe , sekali lagi , webcam-ing bersama Mira KOWT ! Awww awww , hehe :pp dh lama tak webcam ngn minah sowang nie , huu ~ Tiba-2 tadi dapat invitation dpd dia , heee :D Nak tanak , webcam je ngn dia . Dh la , tgh serabut tadi , hahah ! You memang saja je kan mira? Nk tgk muka skeleh i nieh , haha ! aduiyhh , btw , SANGAT SUKA menyakat DIA ! heheh , nie pun , prnt scrn pic dia , dia tak tahu :pp * actly , dh bgthu , tapi dia leka dgr lagu , so tk nmpk apa yg aku type :DD * Kemain lagi dia mrh2 aku tadi , hahaha ! Suka3 ! SAKAT YOUU ! Heheh , hmm , btw , I LIKE THIS PIC sayangg ! :) Huhu , nextime wc lagi ea ? :pp Tadi wc kejap je en ? -,-' huk3 , lgpun u kan tgh busy KENAKAN boyfie sndri , hahaha ! * buka acc. bf die , at da same time , bf die online :| * ak xpnah kena lagi , but i pnah kena buat dgn orangg , grrr ! gramm gramm ! ;( huk3 tapii SABARR je laa , haha :')


notes : crdt to MIRA KOWT ! Nahh , take ur picxa ! HAHAAHA :D Cumeyl kann ? :))



Our Day :pp


* myko ! :) *


Yesterday, was my day out. Bought some schl things and met sum1 thre. Everything was quite fine , and i thnk all my suffer has been release , cz the courage of me , had told him , bout what i felt and just wnt him to realise sumthg :') * it ws lucky he can accept it , but i noe he ws a bit 'regret' maybe , and dissapointed cmes 2gether * I'm so sorry , but i have to tell you bOut' it , cz if not i thnk , im gonna be worse -,-' Sorry again :') But then , i hope HAPPINESS come wit us again , n 4ever , awwwwwww :) Aminn , heheh .

We spent our time watched movie , at 11.50am , * Meet The Parents- Little Fockers movie * , quite interesting laa :) Ended at bout' 2 sumthg i guess :| * tak ingat lah * then , we went fer LUNCH * seriously lapar cz tak breakfast lngsung ;( * at KFC ! Yeah , 1st time we both lunch thre :D itz all bcz of me la , tiba-2 nak makan ayam KFC :pp Eh ! No no ! Itz because of iklan at movie tadii , dia tunjuk KFC ! HAHAHA :pp Hmm , then , we go and find my shoe pulak :p Huhuhu , then only , we moves to wonderland and lastly IN-box -,-' After tat , dh penat , went 2 Starbucks pulak , just get some sit thre :| huhh , tired ! And and , i guess , Hz ws da most tired prson ystrday . Want a prove ? Yeah ! I GOT THE PROVE of his tireness , hahaha :D Wait aaa -_____________-


* well , here it is ! :D * sgt ksian kan dia tis time


* sempat lagi pandang CAM , atas paksaan Myko ! HAHA :pp*


* mood dah Okayy cket *


notes : thnks fer da day , really appreciate it , and Good Luck fer nextyear too ! HAHA :D maybe tak out lagi , till spm ,maybe -____________-

Monday, December 27, 2010

WebCam-ing :)


* Opss ! HAHA :D *
Herryl Harris the BRO with Myko :)


* isn't it , we're CUTE , haha :p *
Herlysa Balqish @ Myko !


Yeah yeah ! Pic-2 di atas baruu je snap ! guna cam kat LAPPY lah kan ? HAHA , tngok pun tahu kan ? :p Bosann gilaa kowt , tataw nak wtpa , ttba dengar suara bbdk cumeyl nie jerit2 bagi salam , ak yg dlm bilik dah tak tentu arah dah , HAHA :D excited jugaa ! Rinduu bbdk kicik nieh ! datang jugak dorang ! Well , nie lah pic kami , ketika boring-2 , hehe :p Dpd dorang dok kcau ak on9 , kasikn dorg puas aty cket . bukan main lagi suka amik gmbar . Pic dak abang yg kat atas nie , dia yang tekan sndri . haha , nak sgt tekan sndri , haa , kasikan ! Adeyh , letihh nak melayan anak-2 sedare ak nie :| Tapi still happy , cz mereka CUTE ! HAHA , mcm anak cinaa dah ! tambah-2 tahu ckp cine ! Pehh -,-' JEALOUS seyh ! :( Dulu tadika bljar cket2 je bhsa cina , bbdk nie , baru 4 tahun dah tahu ckp FLUENTLY bhasa mandarin ;( Jealous ! Jealous ! HAHAHAHA :D Tapelah , dorang boleh juga mengajar maksu nie ckp cina kan ? Heheh ,dorang klau dtg , tak sah , kalau tak nyanyi lagu cina dia yang tah apa-2 , satu ape pun ak tak fhm :pp HAHAHA:D Dorang je laa yg fhm , heehehe . Okayy , dats it ! Itu saja :) Sekian .


notes : Herlydia Amani , adik mereka , pic tidak ada sebab dia kicik lagi , so , saya tak berani nak bawak masuk bilik amek gmbar segala bagai , sat g nangis , MATI GUER ! HAHA :D
* Rinduu Ini Sistaa ! *


* dia sangat kecik , haha :p *

Okayy okayy , guess wht is her age ? HAHA :D yeaa , dia 18 sudah , nak masuk 19 dah ! AHAHA , dia sangat kecil kan ? kurus ja , memang dari dulu mcm tuh :p Siapa-2 yg kenal dia , mmg dh tahu lah kan :DD Sis EZA AMALINA ZULKIFLI :) Dialah salah satu ex-senior stpm yg still keep in touch dgn ak till now , hee ~ Selain dpd , kak AZIE ! yeah , * harus diMENTION * huhuhu , hmm , smlm , kq eza tiba-2 tegur at fb , and tiba-2 EXCITED nak chat dgn dia smlm ! Haha :D Miss you lah sista ! huhhu , lama lah juga chat-2 dgn dia , WTW ngn dia , tiba-2 kq mean menyelit kat wallpost ktowg , haha :D Tuh yg menjadi punca nak post kat blog nieh . Ayat kq mean an " Yeke awk rindu eza ? Klau rindu buktikan . Klau betul, knapa awk tak pnah post kat blog yg awk rindu Eza ? " Goshhie -,- HAHAHAHA , kq meann nie ! Saje jee laa , isk3 ! Fine , sekarang kte dah post kat blog , haa ! Dah percaya ? HAHA :D yeah , i miss senior batch'92 juga ! kq Dham ! Yeah , rinduu kat kq Dham jugak ! lama gila tak contact , ntah mcmne dia skrg , ntah2 , " masing-2 dah jadi LADIES ! " ayat kq eza. HAHAHA :D Woahh , gila gmpaq lah nak tgok dorg skrg , ladies segala bagai ! Dulu time schl , bukann main ganas lagi style sorang-2 , agak boyish-2 gituu , hahah :D Tiba-2 berubah sekarang ? Spe yg tank tgok ! heheh :p Whtever it is , rsa happy chat with diz sista semalam ! ThankYou Sis ! Cz spending ur time chatting with me ! Awwwwww awwww :D Gonna mish u again sis ! hehe :')

notes : Kq Eza ! Rinduu anda lahh ! HAHAHA :D Fuhh -,-' * tak tipuu ohh *

Settle :')


Happy Ending

Alhamdulillah, everything ws fine now :') ThanYou fer ur corporation , hee ~ At least , apa yg dipendamkan , yang seriously sakit tu , dh dilepaskan :D. Bukan saja saja nak lepaskn semua tuh , just fer our own good . See now ? Ak dh chill :) Now only can SMILE :) ThankYou again , as u knw , i alwys nid u rite ? So , please do understand me :) Okay , agak bhagia cket skrg , hopefully brkekalan lah happy ak nie :') Lama dah tak happy-2 mcm nie kan ? -,-' Semalam tido at 3.45am , huu , mata dh bengkak2 pun still maw tdur lmbat , hee ~ tak boleh tido lahh :( nak buat mcm mna . Hm , yeah , as usual , dia akan tido awal , so at about 3 o'clock dia tido * awal ke ? ahaha * hm , time on cal tu , dia trtido , ak yg suruh dia tido cz ada sumthg nk ckap kat dia . Tanak dia dgr , hee ~ Smlm , sesi luahan hati , isk2 * maluu * hahah , yeah , mmg ak luahkn pun apa yg dirasai ku skrg nie :p Fuhh -,- berani gila ehh miko ? tak penah2 mcm nie , isk3 . Rupanya , dia ada dgr some words yg ak ckpkn . Uwaaa , maluuu :p hahahaha :D ish3 , igtkn dia tido mati dah , rupanya , dgr :| Speechless ! Blushingg ! :p hahaha , isk , gilak betul . But it doesnt mtter la , at least , dh luahkan segalanya rite ? hehe , okayy , tats all :pp

notes : heheh . I'm BLUSHINGGG ! omagah -,-' HZ !!!!!!!! ishhh =,=''

Sunday, December 26, 2010

BUKU peneman DUKA

* Peneman Setia ohh *


* peneman saya ketika duka *


In tis few days , sedih tuh mcm dah lali pulak :| tak tahu nak cakap mcm mna , yg penting nya , all tis BOOKs , menemani ku ketika diriku dirundung kesedihan * betul ke BM aku ? hehe * Hm , yeah , mmg jujur lah , dlm bbrpa ari nie memang rasa sedih , sakit hati tuh semua ada :| Bukan family punya probs , but about sumthg else :( * rasa rasa , tak perlu tahu kowt sebab apa :') * Hmm , till today ? It remains the same , i dnt know ! I just cant say anythg nw , SPEECHLESS sgt sgt okay ? Haiee -________- I really nid an EXPLAINATION from you ! Your admission , or wht so ever lahh :| Btw , kalau rsa im USELESS fer you d , please , bagi tahu saja :') Im okayy then , dpd terus buat diriku ini SUFFER suffer ! :| Haiee , hm , luckily ada MEREKA mereka yg di dlm IMAGE tuh ! :) dapat juga meluangkan masa+merawat luka , ceyhh ! Buku perawat luka ? Fuhh -,-' * bercinta dengan BUKU ? * Terbaikk ! :) hehehe , hmm , yeah , buku2 short stories di atas uh , peneman ku ketika boring boring kan ? :)) Tapi belum habis dibaca pun , just baru-2 lagi kan ? So , cm tu-2 je laa :) Esok , maybe pi libry dgn macik Aween :) maybe , cik NOZZLE kita , Fitt pun ada :) tapi nak ajak Arinn jugak ! tak tahu dia free or tak , we'll see it -,-'


notes : Thnks juga lah buat i suffer mcm nie , boleh juga nak luangkan masa dgn BUKU-2 nie , dpd terus terseksa , sakit aty , rinduu , and segala bagai lahh -,-' Aku tetap nak kuatkan semangat , takan sebab dia aku nak moody ? Lupa segala benda ? Ohh ! No way ! Insya'allah , takan punya , INSYA"ALLAH :))



Friday, December 24, 2010

They make me SMILEY !


* more clear , just click da image *


Thanks to :

Hasnul Fahmi si TERENCAT , hahaha :D opss ! jangan amik aty yeaa , gurau gurau saja bang!:p
Azrina Md Yatim si MERENG , hehehe :D kau tapayah lah nak amik aty juga ye kawann !
Amirah Abdullah si GILA , dah bagus ler tuh , aku pun kena sekali :p



* Arigatou Gozaimasu , hehe , you all , buat aku SMILEY lahh , after SADNESS sadness nieh :') awwwwwwww , senyuman dalam kesedihan , korang memang BIOL :p *


Thank You Mum !


* mata i stimm je you , hahaha *


Thanks Mama ! Seriously , u're my INSPIRATION since im still a small kids :') Eventhough , mama selalu marah-2 , yea , mmg rimas lah kan , but its normal whn we thnk bout it rite ? :| So yeah , now i just try to accept wht mama tell me , mama advices , and so on :) B'cz she ws the best and GREAT mama tat i ever had , seriously :') just now , aftr hving our dinner wit mama and bro sham , mama tiba-2 ckp sumthg , * i guess , the thng , ppl shud not noe * hehe , Whtever it is , bnda tu mmg mmbuatkan ak rsa , " Yeah , i'll do my BEST fer my SPM mama , just fer YOU !!! " And mama mmbuatkan semangat nak belajar tuh datang brsungguh2 , fuhh =,=' cayaaa lah ma ! heheh , AURA MAMA ! Sudah datangg :p hehehe , hmm , plus . Rite now , suddenly feel ANNOYED gilaa ohh ! ishh3 , tataw knpa , but after VIEWING sumone PAGE , rasa mcm menekan-2 je dada nie , sakit , yeah ! SAKIT ;( ntah lah , agaknya , dia tak pk kowt prasaan orang lain , sebab tuh dia tak kisah buat mcm tuh , * Coz he think tat I dun care bout it * Yea YOU"RE ABSOLUTELY WRONG ! Im just an ordinary HUMAN without nothing and same with other , human , tat has their own FEELING :'( Please , dO understand me , i dun wnt myself to be suffer like diz , dnt u pity me ? :'( yeah , i know tat im a bit HEARTLESS :| Same goes to you now :| Nvm , i'll see , hw long you gonna hurt me , a LOT ! :| I dnt wnna talk to much , cz it just wasting my time here while you ? Just having fun thre , i know u're stress too , today , but then , think lah ! THINK ABOUT PEOPLE feelings :| goshh ! SPEECHLESS doe ! =,='
Whatever it is , just nak kaitkan dengan mama , cz disebabkan MAMA WORDS , hati yang sakit nie , CHILL lah juga :') THANKS again MAMA ! Love youu ! :)

notes : I think , i should CARE my own HEART :') Nevermind , do understand :'(


Love You :)


Yeahh , keep cOunting day by day . As well , today is 24.12.2010 :) Happy Monthlysary bunny ! HAHAHA :D Okay okayy , already 4 months together * new baby born lagi * but , rasanya , u're da one tat could lst longer wit me till 4 months without da words * CLASH * , although we had say tat word , but it shall not gonna happen , maybe b'coz of our the STRONG love connection * his word * hahaaha , okay :) plus we both still hve our great CHEMISTRY :D hehehe :p . Since yesterday , he ws a bit down n stress :o , just bcz of his FINAL result * baru dapat * , gOshhie , lmbat gila :| The result was quite AWESOME doe ! 8A's ohh from 10 subject -,-' fer me , tis final exam was quite tough enough , seriously , me also cant achive tat 8A's :| LOL . But then , his dad , i dunnoe wht to say , he cant accept da reasult bcz HZ had a bit down on his marks :( But noe what ? fer me , u're da BEST bie ! :') U cant tke tis as ur STRESS plus it might spoil ur mood 4 ur S'pore vacation rite? -,-' So , be strong ! Chill :) It's normal , when our prents scolded and keep blame on us when our result isn't achieve their target :| LOL , but they din thnk bout our feeling , much moree sucx ohh ! Just like me :p , yeaa , i admit tat tis final exam , im not so prepared , LACK of exrcise , and wht so blablabla -,-' But then , i hope ! U just be patient wit all diz okay bie ? It just 2 gve us realize fer our weakness =,=' Same goes to me :') Wht ever it is , u're da bestt ! :)) Chayok3 HZ !!

p/s : Tis POST ws Specially posted fer YOU okay ? Haziq :)

" You're my sUnshine , my Only sUnshine :') "
Hip Hip HoORayy !

location: Melaka Wonderland
date : 23 december 2010
by : Bam Bam , Bim Bim , Bum Bum !!!

* three of us *


* kami lagii *


* me and fit , lovely NOZZLE *


* micko ! lepas mandi2 ! *


* fit got a kiss from Baby Pink *


* captured by "pacik yg tidak dikenali" haha *


* with Baby Blue and Baby Pink *


* kepala kena ketuk dengan Baby Blue , " tak sengaja" , haha *


notes : Aween and Fitrah ! Thanks fer the dayy darla ! love you all so muchie muchh ! :))



p/s : Seriously , aku memang SAYANG sangat kat macik HAVOC-2 dua orang nie , hehehe :p

Tuesday, December 21, 2010

Miss youu !

Goshiee ! Why am i miss u guys so fcukin' much doe ! Seriously , i can't wait fer da "vacation" with u ols deyh ! Tis Thursday , insya'allah :') Miss u all lah , evrytime view page u ols , suddenly feel , goshh , I WANT MY FREN BACK ! I want my past time back ! 3 Former ! :'( yea , same as Fitrah says . She also miss our past time , till she wrote on her blogg bout it , i guess many times d :| Already read tat , whoelse invilved in tat post , 4 sure u guys , TOUCHING gila ! :') cz me also , touching whn read her blog . huhuhuhu , Just now already went out wit Aween ! Its OUR DAY ! awww awwwww , tat day with Fitrah , now itz Aween turns ! hehehe , we doesnt plan anything . Tis Aween , my PONDAN , suddnly text me , asked for goin' out today . Pheww -,-' Luckily lah , dad ws okay :) ty ayah :) mum also gve da green light n asked to buy da school thngs , but then , when am i , hve day out with , Arinn :'( * datingg lah * heheh , or maybe she dnt wnt rite , yeaa , guess so -,-' Okay okay , whtever it is , just wait till tis Thursday ! Imma have FUNN with da HOTTEST , HAPPENING <>notes : Miss u girls ! :')
PIC-2 YESTERDAY



* starbucks CHOCOLATE CHIP CREAM blended *



* Amirah Abdullah *


* Captured by ANIS *


* ME ! At the center ! *


* Captured by AZURINA *


* STARBUCKS *

notes : Selebihnya , sila view di FB saya ! :D
* HANG OUT *

Hang out lagi der , aku hari nie =,=' Aduduh , shalin lah niee , tiba-2 call pagi tadi , sekali gus kejutkan aku dari tidur : Call-2 je , trus ajak lepak MP , pheww , adess ! ini minah memangg taw ! Bukan nak kasik tahuu awal-2 , aduiyy aihh . hmm , seb bek lah time tuh mama tak g check up lagi , so , i straight awy asked mama lah ! :) then , luckily , mama bagi ! :) Awww aww , then , trus inform dak shalin uh :p And shalin pun okay je nak amik aku kat rumah , so , yeahh , kte pun lepak lah MP and DP at about 12.45pm, sumthg lyk tat lah :) Alin dah ckp , ada kawan dia , si TWINZ ! and Azu -,- SUMPAH , aku tak kenal ! HAHA , layankan ajee , al0maklum lah , lamaaa gilaa tak jumpa , tuh yang ON je tadi :) Plus nak cari PENCI BOX ! haha , macam nak gila cari , asik-2 masuk BODY GLOVE outlet , sengal gila ! tapi tak beli-2 . Bukan ape , just , hm , fer me just for pncil box rm30 ? Uihh , takpelah , time kasih sje :p The , we all , cari jugak ! Cz aku nak sangat ! :( Kami pun bertandang ke TROPICANA LIFE outlets , HEHE :p At last , yeah , GOTCHA ! Ade juga yang menarik perhatian ku ! :) Sangat semartt ! Fer me lah , it ws so smart ! aww aww , black+white lah kan , HARUSLAH smart ! Awwwwww gituu ! :D itu pun sme jee rm 30 n above , bdow gilaa , sme je cm kat body glove , just kat sini aku rse lbih brbaloi , cz IT SUITE WIT MY TASTE ! :D Ghee ! Then , we went to STARBUCKS :) At last ! Dpat juga my CHOCOLATE CHIP CREAM blended ! HAHA :D Dpd hari Rabu lepas , time klua , nak g starbucks , tak jadi jugak nak beli tat thing :o , aihh . Hurmm , then , kami LEPAK-ing at A'famosa ! Hooyeahhh ! heheh , macam nak gila SNAP-ing picxa tadi ! Fuhhh =,= Penattt : But HAD FUNN terbaik punya ! Si twinz nie memang, really boleh buat aku mati TERGELAK lah , hahaha ! Penatt ! Penat gelak , ketawa , macam nak gila ! Seriously ! Huhh =,= Korang memang gila lah bhai , Ana and Anis ! :D Sengal je masing-2 ! :D AHAHAHA , banyak pic , pape nnty , tgOk kat my FB saja okay ? ;)




notes : OUR PIC , JUST VIEW THE OTHER POST ! AFTER TIS POST OKAYY ? Stay tuneeee -________- Hehehehe :)



Monday, December 20, 2010

* Sad Day *


Uihh , memang agak lama juga tak mengUPDATE ini blOg . Nak buat macam mna kan , tidak berkesempatan pulak :p hurmm , sambungan untuk day out yang lepas , kat sni ade cket pic2 kami ! :) heheh , walaupun agak * GADOH-2 * haha , sempat jugak SNAP-ing picxa nieh ! jap2 , nahh , amik dulu ini pic-2 semua :)


Yeahh ! With diz girl , my macik GEDIK tersayangg ! :) Aina Aqilah ! Saya sayangg anda :) aww awwww , time hari tuh , dia and Aisar lah jadik mangsa keadaan , So sorry lah dik ! tak bermaksud begitu :| yelaa , benda nak jadi , mana kita nak tahuu kan ? So , im really sorry fer tat ! :( Akq tahu , aina suree-2 bengang gilaa kann ? =,= nak buat macam mna kan ? K laa , after diz klua . Jgn ajak akq lagi lah , mnyusahkan je kan ? * tapi , akq nak jugak klua ngn aina ! HAHAHA :D * Hmm , Pape pun , terubat rinduu kat awak lah dik :) awwwwwwwwwwww !







Yeahh , ini pula my LOVEY NOZZLE ! HAHA , nozzle ? mna dtg pulak nozzle ? HAHA , nie semua gara-2 dia lah ! Dia yang gelar diriku NOZZLE , tak sedar yang dia pun suka dowk mucung-2 bagai tuh :p HAHAHAAH , sengal fit ! :D Hm , yeahh , tat day , kami jumpa juga ! Yeayy ! But , dia and rafiq and the GANG of BALBIR-ians , ada jamuan ape tah , fer their tuition mmber sahaja :( * orang luar tak diinvite * hm , yeah , bcz if tat , kami tak sempat pulak nak ketemu , tambah-2 dgn masalah-2 yang timbul ketika itu -,-







Nie pula , pic budak nie sorang-2 :p HAHA :D Actly tataw nk ltk wht pic cz tak byk pun yg kita amik :( Nie candid niehh , dari nawi lah :D Saya SUKAA ! budak nie payah nk amik pic ! At last , i GOT HER PIC ! Siap ada dalam HANDPHONE lagii okayy ? DON'T BE JEALOUS-2 yeahh ! HAHAHA , pape pun , u're my bestt sista ! PET SISTA ! Awww awwwww ! Adik terbaikk ! inilahh ADIK , inilah KAWAN , inilah TEMAN , semuanya dia , Eceyhh ! :D HAHA , taklah , kiranya , budak nie , ak act dia as Adik , Kawan pun boleh juga ! Heheheh , sbb dia punya kepala pun sama jee mcm guer , hehehe :p






Inilah Aisar ! Owned by Aina Aqilah ! :) Awww , saya suka tengok anda berdua , sbb , mereka sweet juga meyh ! Hehehe , aisar sengal , aina pun gila , dah baguss ler tuh , cantum kan dua-2 kasi meletupp ! HAHA :D hmm , dia lah juga mangsa keadaan kami time tuh :( sorry juga ea aisar oihh , and dia lah orangg paling hangin dgn ak sbb DATANG LAMBAT ! HAHA , itu memang tak dpat nak dielakkan ler ! SORRY BRO ! :p tapi ape2 hal pun , lu happy kan ? dapat jumpa si JANTUNG+LIMPA+HATI nieh ? HAHAHA :D MEREKA comeyl ! :) Saya sukaa tengok MEREKA ~! awwww !






Okayy ! last but not least ! tiba lah giliran ini orang pulaa ! Bukan guer yea , tetapi yang di SEBELAH sana tuh ! :p yeaa , siapa tak knal dia kan ? GEDIK tuh ! HAHA , my only GEDIK ! :D yeaa , dia pun buat hal tat day ! Gerammm =,= huk3 , ye laa , mmg lah ak pun buat perangai jugak , yeaa , I ADMIT , memang byk lah slh ari tuh , tak tahu mengapa :( Maybe gara-2 badan masih TAK SIHAT , tapi nak klua jugak , dah semua orang JADI MANGSA * haiee , itulah miko , marah tak tentu pasal , ntah pape jee ! * huuu , Sorry guys , cz tak dapat mengHAPPY'n u guys ! :(( Uihh , really sad doe ! Bila terkenang , memang sdeyh , cz nie lah , DAY OUT YANG PALIG SDEYH ! omagah =,= maafkan diriku ini yeah ! :')




notes : hm , rasa-2 nya , sampai sini je laa POST nie , kita tutup cerita nieh okayy? heheh , yeahh , nak lupakan kisah nie lah , memang PAHIT SANGAT tahuu ? aduduhh :( Hmm , LIFE MUST GO ON , so kita teruskan kehidupan kita dengan hari yang ceria ! HAHA :D Okayy ! PAPAI ! :p


Wednesday, December 15, 2010

Nak tahu tak ?


Hari ini kluar lagi :) Setelah lbey kurang 2 weeks tak klua , atas sekatan dari mama , at last today kluar lagi :) Jumpa oarang-2 tersayang , especially ADIK ! Long time tak jumpa dia since last day sekolah :'( Miss you so much adik ! And at last jumpa dia juga tadi :') hmm , nak tahuu takk ? Saya belum sihat sepenuhnyaa ! Yeaa , nada macam sukaa * damn , perit ohh * tadi kluar pun , asik dowk bunyik sini sana jee , SELSEMA lohh ! Aduiyy aihh , effect pulak dgn tekak , dah suare rockers cket :p Hmm , yea , mmg actly ak tade mood pun nak klua ari nie guys , sorry tuk sesiapa yang berkenaan , cz baru je dpat pelepasan kan . Sihat pun , tak sihat lagi . Dah dkat dua minggu dah , sihat mcm-2 tuh jee . Tadi pun , time g bowling , baru main smpai 3 kali baling , tiba-2 perutt buat hal , goshh ! Nak cari toilet , but memang BAD LUCK gila ohh , toilet pulak under cnstruction :( DAMNNN ! Trpaksa lah tahan jee , then , dh lama2 , mmg tak tahan dahh , trpksa juga ganti player , Nawi yang tolong mainkan utk ak :| Sorry troubling u babe ! * tapi , kau pun ON je kan ? :p * Then , trus klua bowling carii toilet ! Goshh , vomit doe ! Shitto gilaa kowtt , dah agak dahh =,= Akibat makan lmbat , prut masuk angin , gstric menyerang , itulahh sebab nyaa :( Saya MEMANG BETUL-2 MOODY tadi ! Really sorry , and sorry sbb tak inform u ols :( And tadi , after gi toilet , ak pressure :| Tertekan cket lah , ak sorang2 , pegi lah membawa diri ke WONDERLAND , main kereta GERAK-2 :p Hehehe , lepaskan tension sgt dah tuh , tapi , tak kuat :| Main tadi pun fikiran melayang =,=' Ntahh lah , ape nak jadi ngn aku hari niii =,='

notes: I'm really SORRY korangg ! :'(


Monday, December 13, 2010

* Pic terakhir yang diSNAP


We Chat at Facebook !


Yeaa , sangat seronok tadi berWEBcaming and sn
ap-ing pic in wc ! HAHA:D Ntah , mcm mna boleh nk we CHAT dgn aween kat fb . Huu , aween pun on sje . Haiee , rinduu lah dkat minah nie ! Lamaa kowt tak jumpa , ptOt jumpa ae nie , tapi hmm , mama tak bg kuar pulak . Nak G bowling jp g :| Haiee ! But-2 , aween pun ada prog. lain , so masing-2 busyy lagi . Haiee , rinduu nak LEPAK-ing dengan hang lagii ween ! Huu ~ Dengan fit, arin ! Dengan semua lah , ari tuh dating jap dgn fitt , hmm , yelaa kan. Semalam kan aween dah berDATING ngn arin :( ishk3 , jealous2 !! HAHA:D Sbb'y aku boring gila kowt semalam ! Haduiyy , seriously bosann ! Nak study , mood ada , kadang-2 . HAHAHA , itulah aku , asik dowk menghadap pc sjee , ape lerh nk jadik punn :( Hmm , okaylahh nyahh , nahh , amik nie ! Special post for you lah gdik ! :D
Pic-2 yg diSNAP oleh MICKO ! :p

*Sila click dkat image if nak besar




notes : crdt to en. AWEEN , pondan saya ! HAHAHAHA :))

Sunday, December 12, 2010

Memang Sedap !


* Geramm pulak tgok buah mangga nie *


* Ini satu lagi pic :p *


Yeaa , mangga muda ! Memang sedapp ! Fuhh , spe yg tak reti mkn mangga muda , rugi lah kan ? :D Heheh , yea , baru sat tadi saya mkn MANGGA MUDA ! Terbaik ! Bru petik dari pokok okay ? Huhuhuu , mmg 4 suree masam lah kan ? Adududuhh , tapi itulah yg menyedapkan lagi ohh ! :) Hmm , nie semua gara-2 ayah lah nie . Siapa suruh cerita kat mama dpan aku , yg kq long dh abeskn mangga sebiji ?? Mana aci kan ? Mestilah NAK JUGAKK ! huhuhu , bangun-2 tidur petang tadi , minta ayh amik'n mangga satuu ! Yeaa , on the spot dpat ! Yeayyy ! Love you lah dad ! :) Tapi yg tak syok nye , ade ke patut ayh ptong mngga tuh , tak buang kulit ? Biasanya dia buang aww ! maybe tadi dia malas kowt , hehe . Hm , tapi3 ! Mangga tadi tuh , bukan mangga epal , if not boleh buka kulit dia den mkn jee . Yg tadi tuh kulit SETEBAL-2 ALAM ! Aduiyy , sumpah KERASS ! Huk3 , geram+mengidam punya pasal , at last , ak ptong juga sndri . Buang kulitnya yang segala bagai tuh :D heheheh , tambah-2 kan lagi dengan kicap manis+gula pasir digaulkan bersama , PERGH ! Masyuukk gila bhai ! :D huhuhuhu , and-2 , at last TEKAK and PERUT mula sakit sekarang * padan muka kau lah kan miko * Tadi bukan main lagi makan banyak mangga tak egt DUNIA ! Fuhh , tak sedar-2 yg diri tuh tak mkn ape-2 lagi , trus mkn mangga je . Aduiyy . Tapi tape ! At least , already GET MY "MANGGA MUDA" terbaikk ! TERBAIK DARI POKOK tanaman bapaku ! :) HAHAHAHA :D


* Yang nie dah masak cket , tak best sgt , huhuhuk *


notes : Hari-2 lah nmpak gyenyer makan MANGGA MUDA , dh macam org pregnant mengidam pulak ! HAHA :D


Thank You Gedix !


Thank you "CAT" ! As usual la , bila haty tgh mrh n geram , kucing lah yang selalu akan mengCHILLkn diri nie :) seriously dok ! hahaha , yeaa , and my "CAT" nie pun dh tahuu sgt dh . Al maklum lah , dia pun "CAT" jugaa :p Hee , bru sat tadi , dpat pic "CAT" !! Awwww , sgt cumey ! Geram gila ohh bila tgok pic tuh , rasa nak peluk-2 je "CAT" tuh , bulu dia pun cumeyl ! Ishh , geramm nyaa ! Seb bek lah "CAT" tuh jaohh , kalau tak dah peluk ciumm segala dah ! HAHAHA :D Nahh , kat sini disertakan sekali pic-2 "CAT" , meowwww ! Meowww ! :D


* Aduiyy , geramm :( *


notes: I love you "CAT" ! :) credit to * HZ :p THANK YOU !
You Leave Me :'(


* I miss you GEDIX *
Huhh =,= I dunnoe , just hving some problem wit , hm , it just lyke some sort of feeling . Make me sad ? Ohh gosh , its , i miss you ! Hey , u already leave me and mke me missing you in tis few days know ?! Uwaa :( I nid you lah gdix ! Why you're just so busy-2 nowadays eyh ? Huh =,= Till dun even hve tym 4 me ? * actly got , but i want more :p * Awwwwwwwww , I MISS my "CAT" a LOT already ohh ! How eyh ? Aishh , plez lah , hate lah 2 be lyk tis :( Wait , im gonna sad-2 , how ? Hurm , its your fault lah eh , dun blame me then : Dun envy me then la if got someone accmpany me eyh ? * my friend okay ? Not more thn it * I love you so much already lah "CAT" , i just dun know ! Eahh , maybe now , im "Already realize how lucky i am , and im so grateful" to hve you ! Seriously ! You're just AWESOME , GREAT , CONSIDERATE , KIND-hearted , CARING , COURAGEOUS , "HOWT" aww aww , hahaha , "just the way you are" , CZ U"RE AMAZING ! :p Hm , yea , thnks baby for tat ! I'll try to be the best for you lah hun ! :) But then now , i miss you laa sygs , so how eyh ? My crdt seriously , critically low . I'm so sorry for tat okay ? I just wnna let you noe , hw tough , and BADLY missing you now . I'm suree u dun realize it rite ? Dats why , u can simply leave me now rite? Even u suddenly offline without infrm or buzz me rite "CAT" ? Thank you my "CAT" . BUt then , i dun care cz I LOVE YOU ! :) Love you so much okayy ? You can leave me whenever you want , but plezz ? DUN FORGET ME ? Can you ? =,= Cz i'll NEVER FORGET you darla ! Promisee okay ? mmuahxxx ! hehe :)



notes: JUST THE WAY YOU ARE !! Love , HZ !

Friday, December 10, 2010

Addicted






BRUNO MARS !


















I'm ADDICTED already ohh wit his SONG :)


I'm not addicted wit him okay ?

* Awesome SONGS *








notes: Especially "our" song , JUST THE WAY YOU're :p