Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Monday, November 22, 2010

Myspace Graphics


* All i need is you ! Why dOn't yOu realize tht ?
* Why must keEp blame On me ?
* Am i cruEl twards yOu ?
* Am i too bad fOr yOu ?
* If tht is hw i am , i SO SORRY ,
* I can't be THE ONE fOr yOu :(
* But fOrever , yOu , i'll always REMEMBER
* Please, FORGIVE me :'(

haziQ :|

Friday, November 12, 2010

Farhanah Jamil :p


Yeaa , seperti tertera diatas , picxa seorg kanak2 yg agak pramatang :p hahaha . Hmm , tade laa , dia junior kuu :) Trumpeter trhebad seyhh , huuu ~ Bangga paan , hm , yeaa minggu nie , KAYEEE laaa dia :| Cuty seyh , i mean tak main alat punn :| Tapii2 , ada sebab lohh , bibirnya keringgg + luka pulaa , haishhh . Kesian2 , hahahah . Isk3 , jht tol aku , Hm , tapi btul lah , kecian dia , smpai bwh bibir pun luka :( Maybe nk kena KISS dulu baru bauk kowt ? Betul tak paan ? HAHAHA:D Nnty akq import bdk SDAR keee ? Suruh boleh ? HAHAHA:D Hee , main2 je laa :| Hmm , pape pun hopefully lah paa dpat join utk function PARALYMPIC tuh nnty , kasihani lah trumpeters yg lain nieh =,= Dh lah ramai yg tak dpat nk kuar function diz time , cz sibukk nau dgn mcm2 hal , yg KERJAAAA laaaa , yg BALIK KAMPUNG lahhh , TADE TRANSPORT laaa , macam2 hal arh . Selalu boleyy jeee nak kuar function , kali nie plak byk hal :| Iskk ! Hmm , mls nk ckp byk ag . Pape pun , get well soon paan :)

notes : Tolong lahh weyhh , trumpet 1 bape keratt je nieh =,= :'(