Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Thursday, October 14, 2010

Pindah sekolah ? :| * sukaa kowt *


" Failed satu subject , PINDAH SEKOLAH ? " huhh , HOTT statement haRi nie, but actually semalam punya smlam :| Pagi2 semalam , round blok Form 4 yg nak exam nieh :| Coz' tgok ktorg kemas kelas yg macam * Erghhhh - " HURU-haRa gila oww =,= Nie semua gara2 PMR cndidates yg pk bgos ! Dh guna kelas ktorg uh , pndai2 ler jagaaa weyy , nie bersepah gila , dgn smpah makanan yg mengGUNUNG . Sape tak mrh ? Aishh =,= korang nie , dh lah PMR , result pun tak dpt lagi , sje buat org maki2 korg :| Haiee , hmm . Si 'dia' plak , bukan nk suruh bbdk form3 kemas blk klas ktorg , ktorg yg kne kemas sndri :| iskk , ngade betul lahh -______- Hm , balik kepada topik utama , hmm , eaahh , si "Dia" masuk kelas pagi tuh , tiba2 jerit2 kat ktorg , ckp bnde tuh , dia ckp siapa yg fail satu subject . bwk parents naik pejabat , sign surat akuan aku janji , untuk STAY kat skolah tuh nextyear :| Agak "Pffffffffttt...." lah kan ? Haiee , geramm pulak aku , adeyhh . bukannya hamak sgt pun kat skolah tuh =,= Tapi takut juga oww , tanak fail ! * insya'allah * takutt gilaaaaaaaaaaaa :| Haishh . Especially sc sub. ( fizik , bio, kimia ) huhh , tuh mmg KILLER kan ? Haiee , klu kne pndah pun sronok juga . Dpd trperuk kat skola nie , naik boring kdg2 , tapi syg gak nk tgglkn skola tuh , aktif kOku- oww :)) Tuh yg syg gila , plus BAND ! Orchestra :) Klu ley tanak tgglkn band :( Band jee , yg lain tape , heheheh , pape pun , tawakkal je laa kat exam kali nieh , :|


notes : Insya'allah , klau tak fail , stay kat STPM nie :| Klu tak , pindh juga :| * band ? *