Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Thursday, October 14, 2010

Killer+damn bad !



Yeaa , seperti yang sudahh tertera di atas :| Subject PHYSICS ! Aduduhh , baru je mula pper science ( physic ) hari nie , paper 1 plak tuh , dh gila KILLER oww , iskk ~ Gram gila jwab paper tuh tadi :| No komen lah kalau result punn -____________- , huhukk :( egt'n aku sje yg byk hentam , yg lain pun sma , huuuu ~ Yg da best part bila tgok cara and gaya bbdk 4st2 jwb pper physic tadi :D HAHAHA , nie semua ain nadia lah yg perhatikan , gaya2 yg trperasan :

Erma : Dari mula dapat paper smpai abes paper , landing kat meja , smbil jwab exam .
Ikin rosli : Kepala dh tension , jatuh lah ia diatas meja , at first okay , dh lama2 , main hitamkan je jwpn :D
Azmiera : AT first okay , dh lma2 , tdung dilipatkan selekeh dahh , adeyhh
Nisa : Asik 'hachumm jee" , ( bersin ) , adess , pastu suka buat trkejot org coz ttbe bersin :|
Suraya : Ckgu dh ckp check paper betul2 sbelum jwb cz takut ade yg missing page , dia dh check byk kali rasanya , then ttbe , dia buka soalan num. 16 kowt , kosong jee :| Dh 'CLUM2' , kena pi cari ckgu Zalina , amek paper lain :| Aiseyhhh man ,,,,
Ain Rashid : Fuhh , gila cepatt abes , at last aku tye " Ain , kau dh siap ke ? " dia jawab , " Siapp dahh :) Hentam semua " HAHAHA:D
Atin Qiela : Sma juga , siap awal gila , apa lagi , kepala dh takleh tahan , landing atas meja :|
Putri : Bak kata ain " Puteri dh tension sgt jwb paper , kertas jwpn nie pun dia TEKAN smpai nk trtembus dh "
Nad : Khusyuk gila , focus ! * bak kata soy : Nad suka pk LOGIK , tadi dia berimaginasi segala bagai agaknya :D

Habisnya paper , kelas dah macam PASAR TANI :| Lagi bising dari pasar malam :D HAHAH , tensionn seyh :(
Takutt gila oww , nie baru paper 1 physic , blum paper 2 , 3 lagi ? huuhh :| Tawakkal byk2 lah kat semua paper yg lepas , hmmmmmmmmmmm ~ dak soy and geng2 kita nie pulak dowk bincang lagi bout paper tuhh , dh masing2 jwpn berbeza :D Aduduhh , gilaaa lahh =,= Aku dh fed up sgt , mls nk join dorg , nnty lagi byk aku tahu kesalahan aku , trgnggu concentration paper lain :| :'( huuuuuuu ~ Redha and tawakkal sjaa lah yg mmpu skrg :((


notes : Haiee , JPM nie pun , agak2 lah bagi soalan tuhhh =,=