Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Saturday, October 30, 2010

Hellow !

1st and foremost , aku dah lamaa tak update blog nieh =,= Kemalasan melanda lerhh :| Hee ~ and now tgh keboringan , tuh yang update plak :) Hmm , mcm2 crita lah kan brlaku dlm masa tak update nieh , klau nk crita kat cnie , huh =.= ntah pth juga jari aku dowk menaip :p Hmm , kita crita pasal smlm je laa , eheheh . Smlm , ntahlah , tension cket ar pas exam nieh , Orangg sume tension tyme exam , aku plak tension lepas exam , dh baguss lah kan miko ? :| aduduh , bukan apa , ada lah masalah2 yg menTENSIon kan diri ini =,= Hmm , then , egt nak klua sorg2 pi tenangkan fikiran jap * bowling * , mmg dah plan pun nak pegi sorg2 je . whn i told H , then dia pun nak join i , so , i dont mind :| Okay jee , lgpun , mayb rndu la tuh :D Heheh , then spent time kat luar smlm , dari pukul 2 lbey till 7.30 oww , aishh ~ Lama jugaa ehk ? hmm , balik rumah , online je laa keje kan ? Dh lme2 tuh , rse cm nak webcaming plak =,= SO g mandi duluu and brsiap2 , hahahahah ! oleh kerana , H tak on9 , so i just wc with my lovely SI GILAA , Keyraa ! Aww aww , rinduu kau doey :| Hehehehe , best pulakk nak mengGILA dgn dia smlm , dlm sejam lebey kami wc :) Miss kau sgt tahu ? But bukan wc ar , VIDEO call :)) Sukaa3 ! hehehe , then , ade video call dgn ANITH jugaa :)) Sukaaaa , hehe , rinduu maa kat anith jugaa :) Then kami berSKYPE saje laa :) Bestt , smpai 1.30 duh aku bru tido , hahah , bygkn ? Kuar dh la lama ptg tuh , then tido pulak lmbt , huihh , sungguh mengantuk sekarang =,= tapi nak juga , bagun ! hehehe :D And disebabkan H kejut'n pagi2 tadi -_________- MENGANTUK ! :| huhukk , tapi pape pun thnks laa kejutkn :|

notes: nnty pic2 ape2, lain upload eh , and lain post :) KEEP IN TOUCH !