Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Friday, October 1, 2010

Final CountdoWn - final Exam -

Yeahh . Tup tup , dah b'coming twrds 12 oct ~ Wargh , gila lah ! Final durhh : Inilah , penilaian trbesar utk form 4 as b4 we get to b'coming SPM candidates :( Cepatt gila masa brlalu kowtt . Rasa mcm baru je masuk skola , huuu ~ * melmpau betul BARU MASUK skola * hahaha , ye laa , jbtan pun agak kekelingan , asik tuka tarikh eXam jek : Tgok skrg , bagi tarikh yg trgempar masing2 dah CLUM2 , ishh . Ke dorang mmg sje nk tgok kami Clum ? * tmbh2 aku nie mmg CLUM2 * aishh , dh pulak skrg jz hve another one week before dat dmn Final Exam :(( Gila cepat lah , rsa mcm tak ready apa punn , study pun byk tak cover , kat skola masi tak abes agy : Ckgu pula keep RUSHing us : Hari nie , masuk hari ke-DUA ak blaja rushing , means ckgu trkejar2 , otak kami pun trkejar2 : Aduduh , smlm dah lah addmths 4 hours @ 6 period , hari nie plak math mod 2 hours @ 3 period . Huuu ~ gila kentang otak ku brjalan ! Aiseyhh : Nak wt cmne ler kan , tanak pun , harus juga hadapi

notes : Aishh , miko nie ckp pndai , bukan nak pi study ! * ahaha , k la , papai ~ STUDY timing *