Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Friday, October 1, 2010

Commenting And Bullying between two Fellow :



Yeahh , inilah ketuanyaa : huu ~ so bad lah diz gurl , she keep bully me in FB * COMMENTING and SPAMMING my wall * Grrrr =,= Luckily i'm "Kind-hearted" HAHAHA ! Btw , i happy lah comment and gadoh2 ngan u aunty :) Bukan slalu kan ? And kita pun jarang on9 sma2 kan2 ? HAHA:D Skali dpt on9 sme , prangai GILA+gila ? jadi apa ? Huuuu ~ Diz aunty agak "gila" , huhuuhuu ~ tataw nak describe mcm mna bout da "gila" but dia mmg best kwn :) Hehehe , hope can hve sme CONVERSATION together nextime okayy not BULLYING ! Rawwwrr ! huuu ~
- Azlin Shahira -





And ini sorang lagi , pengikut dia . Grrr ! Jaat btol dua orang ini , dah lah wt nyemak kat STATUS guer : isk3 , sm pai 69 co mments . nak brkenalan segala bagai lah . Aduduhh , seb bek lah aku nie pnyabar ared :p hahaha , btw , thx utk conversation yg mengarut tuhh :D sengal korangg . yg aku nie pulak ikutkn ajee , hahaha . Ngah stress ngn date EXAM yg tade awal lagi tah ! isk3 - Farith Azizi -




notes : Yeah , agak bestt meng "GILA" dgn ini dua orang :) Wlupun agak kurang asam ! huk2 , at least dpt juga hilangkn rasa stress ngn exam :p * Nie semua gara2 jabatan yg menetapkan tarikh trGEMPAR * kecuali ared , ared dia takde lah STRESS sgt kowt , coz skolah dia 19 oct :( Pluss skola dia yg buat exam tuh ! Warghh =,= Jlez seyhh -___________-