Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Tuesday, September 7, 2010

Yeahh , hari nie . Tade apa yang menarik punn , kebosanan jewk dowk rumah nieh . Nak hang out , tapii ayah pulak keje . Dushh , dowk ngadap lappy jew lah keje aku . nak study ? Mood ? adess , cket2 saje , STUDY kejap er , pastu tgok tv , on9 . hahah ! truk btul deyh aku . Hmm , dah lah hari nie tak sahur . Aduhh . pedihh seyh prut ku . Bukan sngje tak bgun , tapi tak larat . Haiee , walaupun ada orang kejutkan pagi tadi . Hm , dowk ngadap lappy je pun leyh wat guer lapar ! Grrrrr =,= LAPARRRR ! Saket prutt ! Luckily bukan gstric , klau lah si ENEMY tuh dtg skrg , tataw pew nk jdk dah , BUKA jee lah nmpk gayenyer . haha , tapii tak okayy , IMan ku masihh kuat , awwwwwww :)

Tadi tataw nak on9 ngn spe lagi , dowk chat lah ngn tika n spe2 lah tadi yg chat ngn aku . But gurls ONLY yea , jgn dowk pk laen pulak . Hm , ehh , jap2 plus ada chat ngn mmber sorang . Cik 'F' punyaa bie ! Mereka sedang ada masalah , kecian dgn cik "F" aku , haieee . besties wok ! Bie dia pulak bukan reti nak phm dia . Bukannya dia tinggalkan bie tuh sorang2 , dia still egt kat bie dia . Justt "lepaking" dgn aku punn tak leyh kah ? Or gara2 , kami ada photoshoot last saturday ? Lerr , tamoe ler nak amek aty sgt der . Dgn aku jee kowt ? Bukan dgn spe2 pun . Yelaa , aku phm lah kau agk kebengangan dgn itu en."N" , tapii jgnlah kau tak bagi cik "F" kwn dgn mmber gurl punn . Tak baikk lah kau nie . Eishh , payah btul . hm , aku phm sgt keadaan cik "F" aku tuh skrg , cz aku prnah mengalaminya ! Or maybe sedang mengalaminya . adeyhh , egt2 lah wahai bie kepadanya cik "F" , DENGAN KAWAN PUNN SALAH KEW ? kawan jee weyy , KAWAN . kamu tuh dh lebih dari kawan , special to her , soo no need to be jealous of . Adess , i knw wht u felt , i knw u love her too much . But jgnlh KONGKONG sgt bhai :| aduduhh , pape hal punn , korang settle lah sndri , aku dh EXPLAIN everything tadi punn kau macam nak tanak je dgr kan ? Soo , ko sttle probs kau nieh sndri okayy , and plzz dunt hurt my cik "F" , i love her okayy !

Hmm , dalam pada itu juga , aku KERINDUAN sma mr "H" :) Huhuhuhuhu ~ Dia pulak kat KL skrg , amboihh , meninggalkn ku disini keseorangan * aww , ayat taley blah * Hm , yeah , memang saya rinduu sgt kat dia skrg , and tataw lah kalau dia rinduu kat kite or tak kan ? Huihhh , hmm , tak kes lah , as long dia tak lupa pada cik "M" kat snie okayy ? -_________________-

Skrg , sedang tunggu kakak ku yang ntah bila nak balik2 . Nak pegii bazar ramdhan lahh !! Lapar nie -______- macamlah boley makan kan if pegi sekarang pun :p Hm , sat g dia balik lmbt , dh xdpt pegi bazar . Grrrr =, = If like that , On tht time , aku DUshh2 dia ! haha :D Dah aku penatt tggu kat rumah , balik2 tamaw bawak pi bazar pulak , Huihhhh =,=

note : Waiting for my MY SIS ! Maw pegii bazarrr ! :)) Jom ?