Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Sunday, September 26, 2010

Yesterday


Ystrday ws Saturday :| urgh , should be my Rest day but da dsplacemnt day mke my day much tirEd :| Dsplace for our holiday on last 14th sept.(hari raya) . Hm , nak tanak kna juga dtg skul cz ye laa , mcm tak knal plak tht skul :| Klau tak dtg nnty , msty nak sbb segala bagai if not , 4 suree kna borang slh laku :| Grrr =,= Adeyh , but yestrday best juga cz dtg skul pun tak bljar cgt :| Frm mrning , ak n suRaya naik klaz sme2 . Setibanya kami di class , kelihatan ketiadaan ORANG disana :| * reaksi yg agak trkejut * huuu ~ semua orang tade , yea , as bbdk ostel sume trlibat wit da ceramah kesihatan :| Klaz pun jadi kosong , bbdk OUTSIDER yg lain semua ntahh mna ilang =,= then , ak n suraya pun decide nak pi blik pngawas skjap , so we all just dduk situ smpai rehat , and balik :) Best juga , ktorg study chemistry ( buat homework tuisyen sjaa ) and addmths :) Boringg lorh tht time , rsa mcm tanak pi skola jee :| Then naik klaz skjap , tgok ade laa brpe keratt yg tinggal , tgah on9 kat lappy :| So , we all kejap jee kat situ , then soy ajak jumpa dee nak borak2 :) Ak oke sja , mlgnye klaz dee ade ckgu pulak =,= SO , ak jadi :| Ade ke patut dee suruh dduk bwh lntai nyorok2 masuk klaz dia , aishh bdk nieh , asalkn boleyy sjee :| dh lah kmi pngws , nk wt mcm tuh plak , huuuuuuu :| Then after tht , ajak soy pi klaz Aina plak :)) Huhuuhuhu ~ Awwwww :) Seb bek klaz dia tade ckgu , so ak jumpa lah dia skjap , and as usual , dia akan ttup2 muka dia cz BLUSHING aku dowk tatap dia sjaa :) ahahahah :D I likee to loOk at ur Face lah adek ! awww :) U're cute ! Macik saya yg gedik @ cutey :) awww ,, hahaha :| then , time tuh nak balik dh , but dlm pjlnan kluar skola , ak n soy singgah at dewan skjap , den ttbe jee org kesihatan tuh tye soalan ngarut2 , ktorg tercengang sekejap , pastu jwb je laa ape yg dia tye :) Den , soy dpt pencil case ape tah . i just get Name tag "NEW ex-SMOKER" ,, aiseyhh man , saya bukan SMOKER , mcm mna pulak nak jadi EX_SMOKER :| Sengales lahh =,= dPat dua nme tag uhh . huuu ~ kluar skola sja , den my dad pun dah smpai , so blk sjaa lah :| Balik rumah , trus masuk blik , and "zzzzzzzzzzzzzzzzz...* huuu :) Penatt , plus tuisyen at 3.45pm :| Smpai rumah dh dlm pkul 1lbih , hmm . On9 kejap ar smlm , hehehehe :D



notes : Semalam sgt penatt , sbb ada SEKOLAH, TUISYEN and TUISYEN lagiii :| Huhhh ?