Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Friday, September 3, 2010

Yeahh , hari nie tak banyak storyy moryy lahh . Tapii , nak cte jugak :)) HAha ! hm , todayy is Ain Rashid's BIRTHDAY ! Awwwwwwww:) Excited aku wishh dia kat lab physic tadi pagii :p Ktorang tak buat BUFDAy song utk dia , but ! Before balik uh , ktorang nyanyi jgk utk dya ! Awwww , ain gilaa terharuu tadii . HAHAHAHA :D Merahh gilaa mukanyaa . Al-maklum lah , orang brkulit keCHINESEan an , hahah , gelakk cket dh merah . Blushing gila dia ! :p Aku lah orang yg dowk tarik dia tak bagii balikk . haha , n know what ? Tadii , aku saja CUBIT ain , haha , ntahh kenapa aku geramm sgt ngn dia . Pluss ari nie kan bufday dia , so ITULAH HADIAH dia . hahaha ! Then . Tidak ku sangka dia nak TUMBUK aku balik ~ Cipann punyaa ain ! Ahaha , takutt gilaa seyhh tadi , GANASSS !! Ishh3 , pastu aku dh taley tahan nk gelak tgok muka ain tym uh , yg comey+chubby uhh ! Gerammm ! LAgi2 tym dia marah aku . hahaha ! Grrrr ! =,=

This moning pun bestt jugak ! Yeahh , as usual , tmpat ku pagii2 hanyalah duk kat dlm BILIK PENGAWAS . Huhuhu ~ So , apa2 hal justt find me thre :) Awwwww :p Hmm , diz morning HUJAN -_____- then , aku pulak dtg lambat , baguss lah sgt . Aku kan "pk bgos" haha ! Eishh , then trus masuk blik pngwas . Ttbe SUE (K.P) pggil aku , "Micko , ko ada keja tak ?" .. Aku ckp tade .. "Ko tlonmg round block Form2 n 4 eh ?" Aku jwb , Okayy ! Then , bila pndang2 belakang je , Guess what ??? I saW MY MACIK GEDIKKK ! Aina aqilah ! hahahaha . Itu budakk wat saya SMILE pagii nieh :)) Huhu , pastu ak jz jlan lah dgn dia nek klaz dia plus round block dia skaly , awwwww , i loves to see her ! :) Dia MALUU ! BLUSHING gila muka , bila aku pandang je muka dia . Ttbe dia dowk ttup muka , hahaha ! Sengal punye bdk . Dgn guer pun maw malu , KEREKk ! Smpai dlm dewan aku sakat dia . bak kate dia "Bukan sakat but mengEDIK " cipan tol ! hahaha , Bestt dapat spend time ngn dia wlupun agak sekejap :) trubat rinduu utk CUTY nieh :) :D HAHAH ! Pape pun , i love my ADEK ! Awwwwwww 1408 n.e.s ! Sayang aina , and OF COZ my 1804 ! Awwwwww :))

Sekian saja lah cerita utk hari nie :)
Tade yang menarik lah :|
So , tggu esokk2 saja :)
**Till time meet lappy again**

by: Micko_chan1608