Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Sunday, September 19, 2010

One Day

I'm suree that semua orang tahu mna tmpat nie if tgok this pic rite ? * kecuali yg betul2 tak tahu * Hm , yea , Las Vegas , Venada , USA . Awwww :) Hm , New York , trletak nyaa di USA lh . Tak taw knapa ttbe haty trniat nak pi situ , Huuu * macam kaya gila plak * Ini sume gara2 , Step Up 3 lah nieh . NYU ! ( new york university i guess ) huu , dlm filem tuh , ada tnjuk pic New York malam2 . Lampu2 sume . Wahh , lawaa2 :) heheh , tuh yg mmbuat'n aty nie nakk sje pi sne : Tapi , yea , bukann senang nak pi sne kan , kalau ade chance lah , huhh , gila SERONOKK weyy ! huhuhu :) Lagi2 kalau ley graduated kat sne , fuhh : Sgt syokk , huk2. Skrg nieh , agak keSEDARAN lah utk struggle,hahahah :D * baru skrg nak sedar miko ? * huishhh : Pape pown , gila admire kat New York City skrg :)





University yang ada di NY :) * still searching *













Nie lagi satu , picxa NY university , yang diJUMPAi di mana2 web : * hmm , wish dpt blaja kat NY , *









Notes : I'll try my bestt , tapii :