Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Tuesday, September 21, 2010

Ohh No !
Yeaah , lama dah tak dtg band : Since cuty RAMADHAN :) Hm , and that day ari Rabu skola pun tak dtg band coz' mmg tak pi skola punn :p HEHE * gastric bhai * Plus keMALASAN sedikii :D Hehehe , yeaa , sgtt baguss ! Group kita , Az , Nad , Nisa and Soy punn tak dtg : Hebatt kan ? Daj satu kelompok depan tak dtg :)) Luckily ckgu tak byk tye kowtt * dia phm * Smlm pegi band dgn , nisanOd , az , and aRika * kOpok mOny * Huuuu ~ Al-maklum lah , bpe kerat nie je lah boley dikatekan OUTsider shja :p Jadi kami pun pegilah bersma-sama :) Agenda sblum pegi band mcm biasa lah pi luar skola * lunch * kononnye , den bru pi band . Malang sungguh , kdai2 diLUAR tuh tidak keBUKAan pula : Grr ! Kasik BOMB itu macik lah , ske2 nak beRAYA lagii , huihh : Smlm ada session with mR. rOnald hEndRiks :) Dia bagi kami lagu ngaraku and melaka yg NEW VERSION punyaa =,= At first , dpt2 je , agk clum2 , bila tgok mcm susa , tapii bila dh main , Okayy shja :) Just lagu melaka agak keKELAMan sedikit :D HEHE
Hm , and hari nie punn ada BAND lagii : Mcm biasalah , 3.30-5.30 * untuk aku smpai kul 6pm * huhh :( Semuanya dpends on ayah lah nak amik kul brpe , mcm SEMALAM , balik kul 6. 30 ! Smpai rumah gilaa penatt weyy :(( Hari nie pulak , luckily awal * cikit * at 6pm :') , janji ak tak tggl sorg2 kat skola lagi =,= Hm , den tadi , know wht ? Our sesion ngn mR. jeBat * band master * , after practising bbrpe lagu , then ttbe dia minx main lagu Magnificent Seven i thnk * kalau tak silap ar EJAAN nye * dah time tuh 1st trumpet punyaa junior * raisya and paan * pula dah 'blahh' coz' ade latihan ape ke bnde tah : Tinggal lah aku and arika shja : Dah pulak mcm ktorg tahu lagu tuh ? Coz' blum pnh main lagi , * xdtg prctise ari tuh , PADAHnyee * -________- cdeyh tol , but ktorg justt main juga ape yg ktowg phm , dpd ktorg kne mrh lagi trok dri siR :(( Tuh pun , kami ttp kne juga : Sorry sir : * tidak sengaja * Pape lah , then lpas2 tuh , tade ape dahh . Sir punn cm tade mood nak ajar =,= After amek attendance , we all punn dismiss : Me , nisa and fitt tak simpan instrument lagi coz' we all nk prctise skjp . Okay lah kan , then aftr solat at surau , nak pi simpan instrument , smpai kat band ROOM , kunci ? Ak pndang nisa , nisa pndang aku ? Huihh =,= * mati2 aku pk kunci dkt dia * rupa2nya , tade kat dia , luckily peMEGANG kunci tuh ostel , so ak and fitt rush pi ostel crik aniS * pemegang kunci * den , ktorg rush pi simpan alat and balik , penatt =,= pluss denda yg nisa suwohh , trumpeters hutang DUA : hurmmm -________-
notes : Yeaa , kehidupan sebagai MUSICIAN :)