Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Wednesday, September 29, 2010

NisanodEn jahatt !



Isk2 :( Nisanoden gila jahatt hari nie ! Grrrrr =,= ntah ape tah dia tak puas aty ngn aku hari nie , dari pagii tadi : Bengong btol : Nie sume start dari lab Bio lah nie -,- Ishh !!! masalah betul ini pompuan taw : Otw balik klaz , dia pkul2 aku dah pulak ? Aduduh , apa masalah kaw wahai TEMAN ? Adess . dia kate dia geramm dgn aku ? Haaa , apa salah aku derr ? Aishh , macik lah kaw =,= jaattttnyeee kaw hari nie weyy , mmg cipan lah ciput taw ! haiee , dh lepas tuh , kat band pulak dia tak puas aty ngn aku . Ntah knpa tah , tapi actly sumenye gurau2 sje bukan siyez sgt punn :p Justt nisa mmg trAMATlah nak GEDIK2 ngn aku pula today ! Huihh =,= letih mak nyahhh ! Aishh , tak padan kerempeng@lesung Batu ! hahah , dia pula suke2 nak buli aku hari nieh ! Grrrrrrrrrrr !!!!!! Warghhhh =,= pffttt taw kaw hari nie macikk ! Tape2 , ade ***I ade BATAS ! Ade HARI aku BALAS weyyy ! hahaha ! Shal kan kaw hari nie , isk3 : warghhh3 !

notes : Sgt suree , if dia baca postt nieh dia akan lagi gelak'n aku sepuas2nya ! Babun kaw kan :D