Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Thursday, September 23, 2010

Mereka Gila !

Hey ! :) Yea , untuk post diz time , khas ! untuk mmber2 ku yg tercinta ini :)) HAHA , u guys always mke me thnk own da world ! hahaha =,= Happy dengan diorang , walaupun yg annoying2 @ gurau2 , but gila syg kat mereka ! Mmuahhx2 ! hehehe :) okayy2 , we started with diz ANNOYING GIRL :p * sorry yee soy *


Yea , here we go ! Suraya bt. Salleh @ Soy :) Awwwwww , bila kita tgok diz picxa msty anggap dia "ayu" , hahaha ! Al-maklum lah , minah ARAB nieh :p Bajett jee tuhh "lembut" , inilah satu2nya kawan-ku yg SUKA gila menyakat aku , grrrr =,= And dia juga mmber-ku trsyg :p hahaha :) dia duduk sebelah saya ! Kkdg tuh mmg annoying gila kowtt =,= smpai naik geramm layan di
a , tapi sebenarnyaa dia baikk , baikk taw ! * ceyy , aku puji kau nie soy ! * hehehe , and garang ! rawwrrr ! huuu , al-maklum lah Pen. Ketua pngawas (P.K.P) Awwwwwwww~ Okayy2 , main thng yg nak ckp pasal dia actly , ttg prangai dia baru2 ini =,= makin gila jadiknyaa ! Adess , and aku yg memang gila nieh pun brtambah2 lah bengong :p huuuu ~ And loratt sgt dgn dialek terbaru dia tuh , huhukk :| dialek Mat Salih Celup :D And2 ! Ada SPECIAL word uhh . and word yg paling special "Of Course !" huhhh =,= hangin tidak aku bila dia dowkk ckp dialek ngarut tuh , * soy , ini m"sia bukan UK * hahahaha ! Dah biasakan ckp style mat salih , dh semua2 english dia ckp cmtuh , eeeeeeeeeeeeeee ~ Gewdix ! hahaha , soya gewdik ! :)) But pape pun dia , ttap syg dia , awwwwwwww :) Si cantekk @ cumeyy ! Minah arab @ LETCHUMI ! hahahakk !



Ini pula , dtg my Cengengg macik ! hahaha , Nor Azmiera bt. Ishak @ Az ! Awwwwwwwwwwww :) Si putih melepak @ cantekk :) hehehe , Dia pun sorang lagi , nmpak 'ayu' jeeeee :| bajett lah tuh , heheh , tapi ye laa , knyataannya , dia agak "pemalu" , yurkkss ! ahahah , dia suka nges * i mean , dia senang nges * haha , Opss ! Az , sorry yee trBagitahu orang plak :p Hmm , purse ilang punn boleh nges , pdhal purse bwh kerusi jee , haishh minachi nieh . Hm , nak cte ape ekh psal bdk nieh , adeyhh terlupa lah nak ckp apa, tapi tape . meyh nak ngumpat sal dia cket * hahaha * az , nie dia sorang yg sgtt "lembut" , * adeyhh , lemah guer * suka sgtt pinkkyy ! Eeeiiuuuww :p hahah , brg2 dia major- pink :| Adeyhh , hmmm , dia pndai ! Addmths ! huuuu ~ Ini minah juga gila HOTT setapp :) Biasalah , org lawaa kan ? :p Hmm , tapi satu yg paling taley blah pasal dia is dia sgt2 mudahh TOUCHING huuu ~ hahahah ! bnde kcik punn dia boley bocor mata :p hhaaha , klaka lah minah nie , and especially bila dia malu , muka gila blushing weyy ! Merahh , haahah ! and dia akan gelak tak berhenti :| Ishhkk2 , anak pacik Ishak mmg cmnie :| haha , sme jee ngn adek dia dayah :p huu ! dh lah , tatw nak ckp pa sal dia dah , mls nk kutuk dia lagi :p hahah
* Az , jgn mrh2 taww , gurauan semata *


Ini dia ! Comes to my KEREMPENG ! Si keding yg si tulang ! hahah , sgtt tak beshh bila pkul dia , bila tepuk dia . Cz kita akan rasa tulang dia sjaa . Eeeeeeeeeee , bosann betul :| Huuuu ~ Yeah , nma dia Siti Anisah bt. Nordin :) Besties saya nieh weyy ! awwwwwwwwwwwwww :D Syg gila kat dia , wlupun dia sme cm soya ! Grrrrr ! Tapi dia sgtt CLUM2 mcm saya ! hahaha :D Dia agk "comey" lah jugaa * puji trpksa , nnty dia perasan * hurmmm , already be taken okayy ? hahah , by Khairil Fadzly :)) Hmm , untung juga spe dpt si tulang nie , heee ~ Tapi kurang seronok bila hug dia , Terasa mcm hug bdn sndri jee , hahahah ! Cz keding nauu ! ishh3 :| Dia juga lah becoming DRUM MAJORETTE ku :) Huuu ~ chayokk lah sygs ! :)) Wlupun keding2 mcm nie , makan KUAT woo ! Suka gilaa mkn byk2 , tapi bdn ttap cm tuhh jewkk :| bosan tol , cepatt2 lah gemukk wahai nisa oihh :| Boringg asik tgok kau kuruss sajee :| Wlu papepun , aku ttap syg kaw lah kwn ! Huhuhuhu :) WLupun , aku nie agak suka saketkan aty kaw :) heheheh !




Awwwwwwwwwwww :) Dia ! HAHAH :D My lovey macikk gedikk :p Yeah , Aina Aqilah bt. Abu Samah * if im not wrong * huuu ~ Syg bngt sma dia , awwwwwwww :| Haruslah syg kan , nma punn da ONLY adek saya ! hehehe :| budak ini , hmmmm . yea , dulu tgok2 , haiyoo , gnas betul :| Tapi bila dh knal , alahaiii ' lembik' ! HAHAHA:D Opss ! tadelah , i mean adelah jugak sifat "kePEREMPUANan" dia tuhh :)) Awwwwwww:) Dia cumeyl , huhuhu , nie sorangg lagi my lovely Mat Salih Celup after mR. "H" . Huhuhhu :) Sgt suka tgok dia , sbb saya akan trsenyum , hahahaha :) Werkss :p gedikk sjee :| Tapii , sumtimes macikk nie, Agak perasan jugak . Dowk ckp diri sndri CUTE , grrrr ~ gelii2 =,= hahahah :D * tapi dia mmg cute kan ? if not how come ak nak kat dia ? * hahahahaha :D Kesimpulannya , dia cumeyy and she's da only one my macikk gedik @ cumeyyl :) Syg dia ouh !

* aina , jgn perasan llbeyh plak pujian kat atas uhh * hahahah :D



notes : Hmm , tataw nak postt apa dah , hari nie agak boring and TENSIONNN ! Arghhh =,=