Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Tuesday, September 28, 2010

Macam2 hal :D
Hari nie dh mcm2 hal jadik kat skola , i mean mcm2 karenah : HAHA , hmm kayh start dari pagi2 . Yea , as usual lah , pagi2 dtg skola dh jdk "Ah lOng" minx duit :p * minx mf lah pd sesiapa yg brkenaan , hny mnjlnkan tugas :D * Hmm , then ada p'jumpaan prefect and probEts :) Yeah , ini paling besh ! Yg besh nyee , INCOME babe :D Hahaha ~ huuu . Siapa2 yg tak lengkap pagi nieh agak keMALANGan ar , hehehe . Yea , ramai pulak probets yg tak lengkap , especially nail clipper . Huuu ~ Ak chrge rm1 jee * klau ak tahu rmai tak bwk , dh lme dh naik'n denda ! * hahah ! Pagi2 tadi income dh dkat rm44 kowtt , tak silap ak lah :) Awwwww : * to prefects and probets , baguslah tak lengkap , truskan usaha anda dlm memperBANYAKan salaRy prefects :D hehehe=,=
Pagi ni , ckgu ada tklimat cket , so prefects sume kna duty class : But we all * ak , sue , soy , atin teha , nik and xin rong * just had some conversation and meEting about event prefect tuhh : Aduduhh , till now blum selesai agy brbincang : Then , after dh bincang segala , at about 8.30 kowtt , bru msuk class . Seb bek tyme uh , sir vignes otw msuk :) Chemist ! Huu ~ Hm , tyme physic agak taley blah . Ada experimen , then kita kna timbang weight beaker and segala bagai lah : After ak buat part ak , ( soy , ak and ain nadia ) tgn nie gtal betul :D trnmpk pulak piston yg besar uh * tak tau la nme saintifiknyee * Dak ain lah nie , dia yg mula'n , aku pulak trATTRACT kat situ , haha . Ktowg dowk men ngn bnde uh . Paling taley blah , dh lah taktaw nak guna , belagak macam tahu jee masing2 :p siap masuk'n air penuh2 segala . At last tym nak push in piston uh , air uh trpercik kluar kuyup baju ain ! haha , seb bek ak smpat mengelak :D Soy pulak dh trgelak2 kat tepi , bengong =,= Pastu , ain pulak tak puas haty , dia tye juga ckgu . At lastt ! betul juga caranyaa ! haha , tuh la , tadi belagak sgt "ktorg" nie , tanak tye ckgu :p * mne la nak tahu bnde tuh kne pasang mcm ne * Then , satu lagi kes , pasal nadh : Sengal betul =,= Yea , mcm biasa keja ak dowk trkejut'n dak nadh nie sja kat lab physic :D haaha . then tadi , bukan niat ak utk trkejut'n dia , but nak pggil az then trlanggar tgn nadh , dah pulak dia melatah@mencarut ape tah . haha ! Word yg plg cleaR is *....AyoyAyaa...* hahah ! DH bhasa ape pulak kau kluarkn nie nadh oihh :DH nk pch prut ak gelak psal nadh tadi :D ) * sorry der , trkejut'n kau tak tntu psal *
notes : Cerita wktu sekolah ( sebelum balik sekolah ) :)