Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Sunday, September 5, 2010


I love him so much !
So? Ada sesiapa TAK PUAS HATY kah ?
Just see me face to FACE , tahu sgt lah ada yg tak puas haty kan
Tapayah lah nak gtw suma yang ko xske ak or wuteva .
Hm , ko xske ak ?
Tak puas haty ngn aku kan ? So , kau nak aku buat apa ?
Huhhh =,=
Tapelah , klau xpuas haty jgk , terpulanglah. And ,
if nak benci
aku sekali pun , trpulang as long aku xbenci kau -miko-

Yeahh , i loves n miss ystrday nite ! Auuuummmmmmm ! Rawwwrr !:))
Spent time yang sangat beshh , plus 1st time balik lmbt cm tuh .
Huhuhu , yeah , smlm buka luar lagi , tapi sdey cket cz DIA xdpt join buka ,But he cme ! After buka , awwwwwwwwwwwww :)Smlm buka dgn Paan , Fitt n Nawi sajaa . Mc'd ! mkn atas padang ! awwww !Bestt ! Comeyyy :p.. plus DONASHI paan COmeyy! Geramm tgokk !HUhu , rasa pun sedapp :) Btw , thnks paan 4 da donashi n scret cake :D bestt lepak ngn korang , aku happy , plus DIA pun ada ~ lagii lah happy ! And da bestt moment bila dgn DIA saja Awwwwwwwwwwwwwwwwwwww :)))Wowww ! sgt bahagia :) For da 1st time , 1st year , beli brg RAYA dgn DIA :) HAHAHAHA :D sgt eppy :) Thanks to DIA coz tmnkn beli all those thngs and for da BLOUSE ! Aww ..Appreciate it ! Thnks a lot ! I'm so happy ysterday ! Plus i really miss YOU rite now !!! Huhhh =,= and ! Thanks 4 da SWEATER ! It really accompany me here When i miss u Too much ! huhuhuuhu~ Thanks again dear ~
Nextime , hope happy mcm nie lagi , or maybe MORE HAPPIER ! :)))
CAN'T LOSE YOU !! COZ i love YOU so muchhh !!