Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Sunday, September 19, 2010


Final Exam

Huihh , tup2 , dah msuk bulan sept . Lagii sebulan lebih sja nak FINAL dahh weyy ! Ohh , tidakk :| Agak takott duhh , cm tak ready apa punn , ye laa , final nie kan masukk BYK paper , segala2 nya ada dua atau 3 paper ! Ohh , gila killer doe , adeyhh :| Nak tanak , kne jgk amek exam tuh :( huhh , hopefully soalan sume agak kesenangan lah nak jawab * takott gler * Skrg , abes semua cuty utk mase nie okay ? Cuty raya punn habis sudah , esok dah mula skola blk . And i'll try to be more STRUGGLE ! puShh sehabis boleh , isya'allah . Nak gak tnjuk'n rsult sbnar utk final exam nie kan ? Hm , lagi2 , nextyear SPM duhh ! :| Haishh , tak smpat cgt nak cover form4 subject . Haiee , skrg nie agak worry subj. science ( physic , biO , chemiSt ) , maths ( addmAths , mAthmOde ) , sejArah :| Senang cte all da killer subject lahh ! Aduhh , yea , subjct2 di atas juga adalah subject yg MEMERLUKAN dan MENGHARUSKAN bacaan , latihan dan segalanya untuk scOre =,= Huihh , dah aku nie pulak 'ULAT BUKU' kahh ? Aiseyhh , tade mknenye . Tapi tapelah , insya'allah , utk exam nie try lah memaksa diri jadik 'ulat buku' :| Hmm , pape pown , wishh me all da besh :| And i'll try my beshh , insya'ALLAH :) Chayok Miko ! Amirah ! -______-


Notes : Final exam , tolong lah , kau jgnlah kluar soklan ngarut2 ( susah2 ) Adesss =,=