Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Wednesday, September 29, 2010

NisanodEn jahatt !



Isk2 :( Nisanoden gila jahatt hari nie ! Grrrrr =,= ntah ape tah dia tak puas aty ngn aku hari nie , dari pagii tadi : Bengong btol : Nie sume start dari lab Bio lah nie -,- Ishh !!! masalah betul ini pompuan taw : Otw balik klaz , dia pkul2 aku dah pulak ? Aduduh , apa masalah kaw wahai TEMAN ? Adess . dia kate dia geramm dgn aku ? Haaa , apa salah aku derr ? Aishh , macik lah kaw =,= jaattttnyeee kaw hari nie weyy , mmg cipan lah ciput taw ! haiee , dh lepas tuh , kat band pulak dia tak puas aty ngn aku . Ntah knpa tah , tapi actly sumenye gurau2 sje bukan siyez sgt punn :p Justt nisa mmg trAMATlah nak GEDIK2 ngn aku pula today ! Huihh =,= letih mak nyahhh ! Aishh , tak padan kerempeng@lesung Batu ! hahah , dia pula suke2 nak buli aku hari nieh ! Grrrrrrrrrrr !!!!!! Warghhhh =,= pffttt taw kaw hari nie macikk ! Tape2 , ade ***I ade BATAS ! Ade HARI aku BALAS weyyy ! hahaha ! Shal kan kaw hari nie , isk3 : warghhh3 !

notes : Sgt suree , if dia baca postt nieh dia akan lagi gelak'n aku sepuas2nya ! Babun kaw kan :D

Tuesday, September 28, 2010

Macam2 hal :D
Hari nie dh mcm2 hal jadik kat skola , i mean mcm2 karenah : HAHA , hmm kayh start dari pagi2 . Yea , as usual lah , pagi2 dtg skola dh jdk "Ah lOng" minx duit :p * minx mf lah pd sesiapa yg brkenaan , hny mnjlnkan tugas :D * Hmm , then ada p'jumpaan prefect and probEts :) Yeah , ini paling besh ! Yg besh nyee , INCOME babe :D Hahaha ~ huuu . Siapa2 yg tak lengkap pagi nieh agak keMALANGan ar , hehehe . Yea , ramai pulak probets yg tak lengkap , especially nail clipper . Huuu ~ Ak chrge rm1 jee * klau ak tahu rmai tak bwk , dh lme dh naik'n denda ! * hahah ! Pagi2 tadi income dh dkat rm44 kowtt , tak silap ak lah :) Awwwww : * to prefects and probets , baguslah tak lengkap , truskan usaha anda dlm memperBANYAKan salaRy prefects :D hehehe=,=
Pagi ni , ckgu ada tklimat cket , so prefects sume kna duty class : But we all * ak , sue , soy , atin teha , nik and xin rong * just had some conversation and meEting about event prefect tuhh : Aduduhh , till now blum selesai agy brbincang : Then , after dh bincang segala , at about 8.30 kowtt , bru msuk class . Seb bek tyme uh , sir vignes otw msuk :) Chemist ! Huu ~ Hm , tyme physic agak taley blah . Ada experimen , then kita kna timbang weight beaker and segala bagai lah : After ak buat part ak , ( soy , ak and ain nadia ) tgn nie gtal betul :D trnmpk pulak piston yg besar uh * tak tau la nme saintifiknyee * Dak ain lah nie , dia yg mula'n , aku pulak trATTRACT kat situ , haha . Ktowg dowk men ngn bnde uh . Paling taley blah , dh lah taktaw nak guna , belagak macam tahu jee masing2 :p siap masuk'n air penuh2 segala . At last tym nak push in piston uh , air uh trpercik kluar kuyup baju ain ! haha , seb bek ak smpat mengelak :D Soy pulak dh trgelak2 kat tepi , bengong =,= Pastu , ain pulak tak puas haty , dia tye juga ckgu . At lastt ! betul juga caranyaa ! haha , tuh la , tadi belagak sgt "ktorg" nie , tanak tye ckgu :p * mne la nak tahu bnde tuh kne pasang mcm ne * Then , satu lagi kes , pasal nadh : Sengal betul =,= Yea , mcm biasa keja ak dowk trkejut'n dak nadh nie sja kat lab physic :D haaha . then tadi , bukan niat ak utk trkejut'n dia , but nak pggil az then trlanggar tgn nadh , dah pulak dia melatah@mencarut ape tah . haha ! Word yg plg cleaR is *....AyoyAyaa...* hahah ! DH bhasa ape pulak kau kluarkn nie nadh oihh :DH nk pch prut ak gelak psal nadh tadi :D ) * sorry der , trkejut'n kau tak tntu psal *
notes : Cerita wktu sekolah ( sebelum balik sekolah ) :)

Sunday, September 26, 2010

Yesterday


Ystrday ws Saturday :| urgh , should be my Rest day but da dsplacemnt day mke my day much tirEd :| Dsplace for our holiday on last 14th sept.(hari raya) . Hm , nak tanak kna juga dtg skul cz ye laa , mcm tak knal plak tht skul :| Klau tak dtg nnty , msty nak sbb segala bagai if not , 4 suree kna borang slh laku :| Grrr =,= Adeyh , but yestrday best juga cz dtg skul pun tak bljar cgt :| Frm mrning , ak n suRaya naik klaz sme2 . Setibanya kami di class , kelihatan ketiadaan ORANG disana :| * reaksi yg agak trkejut * huuu ~ semua orang tade , yea , as bbdk ostel sume trlibat wit da ceramah kesihatan :| Klaz pun jadi kosong , bbdk OUTSIDER yg lain semua ntahh mna ilang =,= then , ak n suraya pun decide nak pi blik pngawas skjap , so we all just dduk situ smpai rehat , and balik :) Best juga , ktorg study chemistry ( buat homework tuisyen sjaa ) and addmths :) Boringg lorh tht time , rsa mcm tanak pi skola jee :| Then naik klaz skjap , tgok ade laa brpe keratt yg tinggal , tgah on9 kat lappy :| So , we all kejap jee kat situ , then soy ajak jumpa dee nak borak2 :) Ak oke sja , mlgnye klaz dee ade ckgu pulak =,= SO , ak jadi :| Ade ke patut dee suruh dduk bwh lntai nyorok2 masuk klaz dia , aishh bdk nieh , asalkn boleyy sjee :| dh lah kmi pngws , nk wt mcm tuh plak , huuuuuuu :| Then after tht , ajak soy pi klaz Aina plak :)) Huhuuhuhu ~ Awwwww :) Seb bek klaz dia tade ckgu , so ak jumpa lah dia skjap , and as usual , dia akan ttup2 muka dia cz BLUSHING aku dowk tatap dia sjaa :) ahahahah :D I likee to loOk at ur Face lah adek ! awww :) U're cute ! Macik saya yg gedik @ cutey :) awww ,, hahaha :| then , time tuh nak balik dh , but dlm pjlnan kluar skola , ak n soy singgah at dewan skjap , den ttbe jee org kesihatan tuh tye soalan ngarut2 , ktorg tercengang sekejap , pastu jwb je laa ape yg dia tye :) Den , soy dpt pencil case ape tah . i just get Name tag "NEW ex-SMOKER" ,, aiseyhh man , saya bukan SMOKER , mcm mna pulak nak jadi EX_SMOKER :| Sengales lahh =,= dPat dua nme tag uhh . huuu ~ kluar skola sja , den my dad pun dah smpai , so blk sjaa lah :| Balik rumah , trus masuk blik , and "zzzzzzzzzzzzzzzzz...* huuu :) Penatt , plus tuisyen at 3.45pm :| Smpai rumah dh dlm pkul 1lbih , hmm . On9 kejap ar smlm , hehehehe :D



notes : Semalam sgt penatt , sbb ada SEKOLAH, TUISYEN and TUISYEN lagiii :| Huhhh ?

Thursday, September 23, 2010

Mereka Gila !

Hey ! :) Yea , untuk post diz time , khas ! untuk mmber2 ku yg tercinta ini :)) HAHA , u guys always mke me thnk own da world ! hahaha =,= Happy dengan diorang , walaupun yg annoying2 @ gurau2 , but gila syg kat mereka ! Mmuahhx2 ! hehehe :) okayy2 , we started with diz ANNOYING GIRL :p * sorry yee soy *


Yea , here we go ! Suraya bt. Salleh @ Soy :) Awwwwww , bila kita tgok diz picxa msty anggap dia "ayu" , hahaha ! Al-maklum lah , minah ARAB nieh :p Bajett jee tuhh "lembut" , inilah satu2nya kawan-ku yg SUKA gila menyakat aku , grrrr =,= And dia juga mmber-ku trsyg :p hahaha :) dia duduk sebelah saya ! Kkdg tuh mmg annoying gila kowtt =,= smpai naik geramm layan di
a , tapi sebenarnyaa dia baikk , baikk taw ! * ceyy , aku puji kau nie soy ! * hehehe , and garang ! rawwrrr ! huuu , al-maklum lah Pen. Ketua pngawas (P.K.P) Awwwwwwww~ Okayy2 , main thng yg nak ckp pasal dia actly , ttg prangai dia baru2 ini =,= makin gila jadiknyaa ! Adess , and aku yg memang gila nieh pun brtambah2 lah bengong :p huuuu ~ And loratt sgt dgn dialek terbaru dia tuh , huhukk :| dialek Mat Salih Celup :D And2 ! Ada SPECIAL word uhh . and word yg paling special "Of Course !" huhhh =,= hangin tidak aku bila dia dowkk ckp dialek ngarut tuh , * soy , ini m"sia bukan UK * hahahaha ! Dah biasakan ckp style mat salih , dh semua2 english dia ckp cmtuh , eeeeeeeeeeeeeee ~ Gewdix ! hahaha , soya gewdik ! :)) But pape pun dia , ttap syg dia , awwwwwwww :) Si cantekk @ cumeyy ! Minah arab @ LETCHUMI ! hahahakk !



Ini pula , dtg my Cengengg macik ! hahaha , Nor Azmiera bt. Ishak @ Az ! Awwwwwwwwwwww :) Si putih melepak @ cantekk :) hehehe , Dia pun sorang lagi , nmpak 'ayu' jeeeee :| bajett lah tuh , heheh , tapi ye laa , knyataannya , dia agak "pemalu" , yurkkss ! ahahah , dia suka nges * i mean , dia senang nges * haha , Opss ! Az , sorry yee trBagitahu orang plak :p Hmm , purse ilang punn boleh nges , pdhal purse bwh kerusi jee , haishh minachi nieh . Hm , nak cte ape ekh psal bdk nieh , adeyhh terlupa lah nak ckp apa, tapi tape . meyh nak ngumpat sal dia cket * hahaha * az , nie dia sorang yg sgtt "lembut" , * adeyhh , lemah guer * suka sgtt pinkkyy ! Eeeiiuuuww :p hahah , brg2 dia major- pink :| Adeyhh , hmmm , dia pndai ! Addmths ! huuuu ~ Ini minah juga gila HOTT setapp :) Biasalah , org lawaa kan ? :p Hmm , tapi satu yg paling taley blah pasal dia is dia sgt2 mudahh TOUCHING huuu ~ hahahah ! bnde kcik punn dia boley bocor mata :p hhaaha , klaka lah minah nie , and especially bila dia malu , muka gila blushing weyy ! Merahh , haahah ! and dia akan gelak tak berhenti :| Ishhkk2 , anak pacik Ishak mmg cmnie :| haha , sme jee ngn adek dia dayah :p huu ! dh lah , tatw nak ckp pa sal dia dah , mls nk kutuk dia lagi :p hahah
* Az , jgn mrh2 taww , gurauan semata *


Ini dia ! Comes to my KEREMPENG ! Si keding yg si tulang ! hahah , sgtt tak beshh bila pkul dia , bila tepuk dia . Cz kita akan rasa tulang dia sjaa . Eeeeeeeeeee , bosann betul :| Huuuu ~ Yeah , nma dia Siti Anisah bt. Nordin :) Besties saya nieh weyy ! awwwwwwwwwwwwww :D Syg gila kat dia , wlupun dia sme cm soya ! Grrrrr ! Tapi dia sgtt CLUM2 mcm saya ! hahaha :D Dia agk "comey" lah jugaa * puji trpksa , nnty dia perasan * hurmmm , already be taken okayy ? hahah , by Khairil Fadzly :)) Hmm , untung juga spe dpt si tulang nie , heee ~ Tapi kurang seronok bila hug dia , Terasa mcm hug bdn sndri jee , hahahah ! Cz keding nauu ! ishh3 :| Dia juga lah becoming DRUM MAJORETTE ku :) Huuu ~ chayokk lah sygs ! :)) Wlupun keding2 mcm nie , makan KUAT woo ! Suka gilaa mkn byk2 , tapi bdn ttap cm tuhh jewkk :| bosan tol , cepatt2 lah gemukk wahai nisa oihh :| Boringg asik tgok kau kuruss sajee :| Wlu papepun , aku ttap syg kaw lah kwn ! Huhuhuhu :) WLupun , aku nie agak suka saketkan aty kaw :) heheheh !




Awwwwwwwwwwww :) Dia ! HAHAH :D My lovey macikk gedikk :p Yeah , Aina Aqilah bt. Abu Samah * if im not wrong * huuu ~ Syg bngt sma dia , awwwwwwww :| Haruslah syg kan , nma punn da ONLY adek saya ! hehehe :| budak ini , hmmmm . yea , dulu tgok2 , haiyoo , gnas betul :| Tapi bila dh knal , alahaiii ' lembik' ! HAHAHA:D Opss ! tadelah , i mean adelah jugak sifat "kePEREMPUANan" dia tuhh :)) Awwwwwww:) Dia cumeyl , huhuhu , nie sorangg lagi my lovely Mat Salih Celup after mR. "H" . Huhuhhu :) Sgt suka tgok dia , sbb saya akan trsenyum , hahahaha :) Werkss :p gedikk sjee :| Tapii , sumtimes macikk nie, Agak perasan jugak . Dowk ckp diri sndri CUTE , grrrr ~ gelii2 =,= hahahah :D * tapi dia mmg cute kan ? if not how come ak nak kat dia ? * hahahahaha :D Kesimpulannya , dia cumeyy and she's da only one my macikk gedik @ cumeyyl :) Syg dia ouh !

* aina , jgn perasan llbeyh plak pujian kat atas uhh * hahahah :D



notes : Hmm , tataw nak postt apa dah , hari nie agak boring and TENSIONNN ! Arghhh =,=

Tuesday, September 21, 2010

Ohh No !
Yeaah , lama dah tak dtg band : Since cuty RAMADHAN :) Hm , and that day ari Rabu skola pun tak dtg band coz' mmg tak pi skola punn :p HEHE * gastric bhai * Plus keMALASAN sedikii :D Hehehe , yeaa , sgtt baguss ! Group kita , Az , Nad , Nisa and Soy punn tak dtg : Hebatt kan ? Daj satu kelompok depan tak dtg :)) Luckily ckgu tak byk tye kowtt * dia phm * Smlm pegi band dgn , nisanOd , az , and aRika * kOpok mOny * Huuuu ~ Al-maklum lah , bpe kerat nie je lah boley dikatekan OUTsider shja :p Jadi kami pun pegilah bersma-sama :) Agenda sblum pegi band mcm biasa lah pi luar skola * lunch * kononnye , den bru pi band . Malang sungguh , kdai2 diLUAR tuh tidak keBUKAan pula : Grr ! Kasik BOMB itu macik lah , ske2 nak beRAYA lagii , huihh : Smlm ada session with mR. rOnald hEndRiks :) Dia bagi kami lagu ngaraku and melaka yg NEW VERSION punyaa =,= At first , dpt2 je , agk clum2 , bila tgok mcm susa , tapii bila dh main , Okayy shja :) Just lagu melaka agak keKELAMan sedikit :D HEHE
Hm , and hari nie punn ada BAND lagii : Mcm biasalah , 3.30-5.30 * untuk aku smpai kul 6pm * huhh :( Semuanya dpends on ayah lah nak amik kul brpe , mcm SEMALAM , balik kul 6. 30 ! Smpai rumah gilaa penatt weyy :(( Hari nie pulak , luckily awal * cikit * at 6pm :') , janji ak tak tggl sorg2 kat skola lagi =,= Hm , den tadi , know wht ? Our sesion ngn mR. jeBat * band master * , after practising bbrpe lagu , then ttbe dia minx main lagu Magnificent Seven i thnk * kalau tak silap ar EJAAN nye * dah time tuh 1st trumpet punyaa junior * raisya and paan * pula dah 'blahh' coz' ade latihan ape ke bnde tah : Tinggal lah aku and arika shja : Dah pulak mcm ktorg tahu lagu tuh ? Coz' blum pnh main lagi , * xdtg prctise ari tuh , PADAHnyee * -________- cdeyh tol , but ktorg justt main juga ape yg ktowg phm , dpd ktorg kne mrh lagi trok dri siR :(( Tuh pun , kami ttp kne juga : Sorry sir : * tidak sengaja * Pape lah , then lpas2 tuh , tade ape dahh . Sir punn cm tade mood nak ajar =,= After amek attendance , we all punn dismiss : Me , nisa and fitt tak simpan instrument lagi coz' we all nk prctise skjp . Okay lah kan , then aftr solat at surau , nak pi simpan instrument , smpai kat band ROOM , kunci ? Ak pndang nisa , nisa pndang aku ? Huihh =,= * mati2 aku pk kunci dkt dia * rupa2nya , tade kat dia , luckily peMEGANG kunci tuh ostel , so ak and fitt rush pi ostel crik aniS * pemegang kunci * den , ktorg rush pi simpan alat and balik , penatt =,= pluss denda yg nisa suwohh , trumpeters hutang DUA : hurmmm -________-
notes : Yeaa , kehidupan sebagai MUSICIAN :)

Sunday, September 19, 2010

One Day

I'm suree that semua orang tahu mna tmpat nie if tgok this pic rite ? * kecuali yg betul2 tak tahu * Hm , yea , Las Vegas , Venada , USA . Awwww :) Hm , New York , trletak nyaa di USA lh . Tak taw knapa ttbe haty trniat nak pi situ , Huuu * macam kaya gila plak * Ini sume gara2 , Step Up 3 lah nieh . NYU ! ( new york university i guess ) huu , dlm filem tuh , ada tnjuk pic New York malam2 . Lampu2 sume . Wahh , lawaa2 :) heheh , tuh yg mmbuat'n aty nie nakk sje pi sne : Tapi , yea , bukann senang nak pi sne kan , kalau ade chance lah , huhh , gila SERONOKK weyy ! huhuhu :) Lagi2 kalau ley graduated kat sne , fuhh : Sgt syokk , huk2. Skrg nieh , agak keSEDARAN lah utk struggle,hahahah :D * baru skrg nak sedar miko ? * huishhh : Pape pown , gila admire kat New York City skrg :)





University yang ada di NY :) * still searching *













Nie lagi satu , picxa NY university , yang diJUMPAi di mana2 web : * hmm , wish dpt blaja kat NY , *









Notes : I'll try my bestt , tapii :


Final Exam

Huihh , tup2 , dah msuk bulan sept . Lagii sebulan lebih sja nak FINAL dahh weyy ! Ohh , tidakk :| Agak takott duhh , cm tak ready apa punn , ye laa , final nie kan masukk BYK paper , segala2 nya ada dua atau 3 paper ! Ohh , gila killer doe , adeyhh :| Nak tanak , kne jgk amek exam tuh :( huhh , hopefully soalan sume agak kesenangan lah nak jawab * takott gler * Skrg , abes semua cuty utk mase nie okay ? Cuty raya punn habis sudah , esok dah mula skola blk . And i'll try to be more STRUGGLE ! puShh sehabis boleh , isya'allah . Nak gak tnjuk'n rsult sbnar utk final exam nie kan ? Hm , lagi2 , nextyear SPM duhh ! :| Haishh , tak smpat cgt nak cover form4 subject . Haiee , skrg nie agak worry subj. science ( physic , biO , chemiSt ) , maths ( addmAths , mAthmOde ) , sejArah :| Senang cte all da killer subject lahh ! Aduhh , yea , subjct2 di atas juga adalah subject yg MEMERLUKAN dan MENGHARUSKAN bacaan , latihan dan segalanya untuk scOre =,= Huihh , dah aku nie pulak 'ULAT BUKU' kahh ? Aiseyhh , tade mknenye . Tapi tapelah , insya'allah , utk exam nie try lah memaksa diri jadik 'ulat buku' :| Hmm , pape pown , wishh me all da besh :| And i'll try my beshh , insya'ALLAH :) Chayok Miko ! Amirah ! -______-


Notes : Final exam , tolong lah , kau jgnlah kluar soklan ngarut2 ( susah2 ) Adesss =,=

Friday, September 17, 2010

OPEN HOUSE ANITH

*I love you guys so damn muchh ! *



Yeahh its me ! Amirahabdullah :))


















Nabilah mustapa , ME , nur fitrah abu bakar :))




















Anith Athirahh Mahabib ! *owner rumah terbuka*













The girls ! EX-sharodz ! :)


















Theyy besties ! Shaidah Atiqah and
Nabilah mustapa:D











Anisah and Eyza ! sengal ~















Anith anf Atika ! :)) * tika , aku tade pic ko yg laen lah :| *












note: Pape punn , korangg buatt aku happy weyy ! awwwwwwwww :) thnks sgtt for da nite , and thnks to Anith especially okayy ! :) Mmuahhx ! :))

Tuesday, September 14, 2010

It's me ! Awwwwwwww :))

O
ur Moments


Yesterday was a very nice and justt a happy day for me , yeah , spent time at bout' 6 hours wit "dea" . Awwwwww :) I thnk i ws da happier gurl 4 da whole day and night :p hahah ! At night , tht "gedik" , "gila" , and "Cntekk" sista of mine , tht kq ngah , Dahliah Abdullah , mkes me laugh all da nite . HAHAHA , sengal betul :D okayy2 , the main thng is bout' my day moments :p HAHA :) yeah , happy with "dea" . Hving our sweett moments together (4 half da day) , wekkk :p hee ~ Hmm , as shown in da picxa , im wearing da blouse dt he bought 4 me , awwwwww , but not da sweater , just the other one :| Hee ~ I loves to wear it cz it looks really nice :) thnks hun ! huu ~ while da sweater , it jz an act , haha , i just try it in da fttng room , n snap a pic :p Nicee meyhh :| Really admire it ! Awwwww , wait for me okayy miss SWEATER ! Im gonna gett youuu :) And ! My SUPERgirl -Tee !! Hehehe ~


Hmm , okayy2 , kita cerita bout' jalan2 pula :) At 1st we met at big apple , then trus mnuju ke arah sUPERgirl outlet ^-^ , heheh . Justt survey dulu , ntxtime bru nak beli . Jealous aween dah dpt bju supergirl dia ! Huuuu ~ Hm , then we straight away naik liff pegi beli ticket movie. nak tgok step up 3 , but ttbe ak rse tanak . So we jz wtch Growns Up :) Bestt juga movie tuh ! Huuu ~ Then , aftr movie we ol's pegi mam ! Hehehe ! I xlpar sgt lah kan , but my "mat salih " celup is hungry :pp So ,, i jz suggest Old Town . Dia on sajaa , so we all jz hve our lunch thre . Yeah , sesampai disana , biasalah , 'MAT SALIH' celup , hehehekk , dia nak dduk dlm jeee ,tanak dduk luar , tanak panas2 :D Heee ~ then , lepas lunch , we all jln2 , dia nk pi padini , tapi ak tamoe lah cz time kuar ari tuh pun dah pi padini . Soo , kami pi Brands Outlet sajaa :) Oww , i loikee baju dkt sana :) Cz simple but nicee , hmm , tht time we all jz beli bju 3 . Dia 3 , and me 3 jgk . And he paid 4 me , awwwwwwwwww , thnks syg :)) atfr tht , dia dpt call suruh balik sudahh . Soo , kami punn pulang lah . But before dat we all singgah Thai Kuang bel brg cket . Dia nk beli bku but maybe masa tak sempat so dia beli cket je brg smlm . And ak pun ada beli jgk :) we all br'pisah at Starbucks Mp , while dia jumpaa Reza , adik dia , Huuuu ~ Thats all 4 da day :))


I loves diz ! hee ~ ini pic "dea" time
dlm kete otw balik sudaa :p Wahh , termenung jauhh ehh ? Pk'n apee je tuhh :pp * b'coming exam -positif thinking- * hahahaha ~ Yeahh , gud luckk for ur b'coming testt haziq :p Alaa , org tuh kn pndai , so no worries lah kan ? Is it ? Huuu ~ Wtv it is , jz wnna say thnks 4 da day :) i'm so happy2 spent da tym wit u lah pacekk ! hahaha :D Kerinduuan pun telah terUBAT , awwwwwwwwwwww :) So , aftr diz tak rinduu sgt dahh :p * still rinduu kayh *


notes : yeaa , saya happy dgn kamu , and hope u too . and i heart you too much :p * me micko *

Ended diz postt with my picxa ! amirahabdullah_micko chan :))

Sunday, September 12, 2010

An Annoying Amirah Abdullah

yeahh , she's ws so annoying rite ? do she ? alwys mke ppl hurts , jz like dmn shtt , Pfffftt ! Hm , yeahh everyone is nt perfect , so thn sme goes to her :| Evryone hs their own mistakes , either thy realize or no . And it sme goes to her too , sumtimes she didn't realize her mistakes . Always thnk tht she's the only good in evrythng , evryone likes her n so on . Till now , wif her ANNOYing chrcter mkes her loves became a bit upside down . Is it all her mistakes ? Thanks to all tht BLAME on her in evrythg , she knows tht she's nt PERFECT like othrs do . she's jz an ordinary gurl which has no speciality , HEARTless , SELFish and so more :| Thre's nothg to be regret or to be jealous of if u dnt get in her , it justt might hurts you then . Nevermind , she noe HERself -_____-




note : Sorry 4 all my mistaken :| by amirahabdullah @ micko_amira

Saturday, September 11, 2010



Hari Raya 2010 !


. Sempat lagi nak snAp picxa :p So ? ada sape2 nak susah kew ? huu ~malam raya ? Tidow pkul brpe eh ? Bout 1.30am kowtt , tak egt lah . Tlong mama segala bagai , kemas bilik , tukar cadar And etc :) Hmm , pnatt , mlm tuh , tgok2 dh trlena kat ats bed after tukar bed sheet uhh :( kepenatan , sehinggalah diKEJUTkan olEh sis , utk tido betul2 . I mean tyme tuh , aku tido , kpale tah kemane , kaki tah kemne , haha . Tunggang terbalik dahh :p hmm , baju raya ? pagi2 bagun baru gosok ? :p Hee ~ sempat lagii kayh , pagi tuh bagun seawal 5.30 ? kalau tak silap lah , and dat tym mama tak tido ! lalu aku pun bertanya kpd mama : "Ma , tak tido ke dari smlm ?" mama says : " A'ah , huhh pnatt mama nak" dlm keadaan yg penatt n mengeluh : Keciann mama . sorry ma cz tak tlong sgt smlm , ntah ape yg pnatt sgt tah . Tlong tak sbrape punn :(




Yeahh , sbelum pkai selendang segala , posing2 lah kejap . And dak kq ngah pulak , tade lmbt lagii tah dia nak bgun . Orang semua dah get ready nak pegi ruma atuk , dia yg trhegeh2 nak siap . Bukan trhegeh2 nak siap , but trhegeh2 nak BAGUN TIDOO !! Ohh goshh ! Angah nieh mmg lah , orangg pulakk susa2 nak tggu dia . eishh . Guess wht ? Dia bgun pkul 7 !!! Huhh =,= Geramm gilaaa , tuh lahh . Akibat kuar mlm , balikk lmbt , esok kan dh susahh nak bgun ? Cipan ciput lah diz sista !
Pape pun , sesi brgambar pagi ini , tetap brjlan wlupun angah gedik tuh belum bagun . Sorry lah
, justt tak upload byk kat snie . Ade lagi , nie justt pixca aku sorang lah kan :p heheheheh ~ Rase2 nye , diz tyme kat dlm bilik kq ngah . hahah , smbil kejutkn dia bgun tido , smbil itulah posing2 , awwwwwwwwwwwww2 :))





Yeahh , ini dia . Selepas bersiap2 , inilah hasilnya ! hahaha :) Time nie belum minta maaf lagi , still menunggu angah ngok ngek tuh lagi ! Aishh =,= Sumpahh ! Lambat gilaa , tah ape tah dia buat lama2 dlm bilik , aku Cepuk jugakk kang : Ayah dah ngamuk2 cz nak pi smyang raya , takutt tak sempatt . At last , at about 8 o'clock barulahh minachi tuh siap . Huihh , tade lahh "GLAM" maneee punn ! hahaha :D Egtkan siap berJAM2 , mcm artis lah kan kluar nnty . Tapi , biasa sajaa , :p Hurm , tapi we all , i mean i and my 1st sis , dah mintak maaf dulu kat ayah n mama , so angah dia mintak maaf lmbat cket . Balik dari rumah atuk baru dia minta maaf * ishh , trukk betul * Tahu tak , ayah agak mengamuk dlm keta , tapii dia cover , sbb pagi raya . tanak marah2 , huuu ~ seb bek sempatt pi solat raya , klau tak , 4 suree gilaa marah dia . Yelaa , bukan slalu dpt pi solat raya kan ?Sethun sekali sajaa :)) Sesampainya kami di rumah atuk . We all dah serbu meja mkn yg penuh dgn mcm2 juadah yang gila sedapp ! hahaha , wajik n dodol palingg sedapp lahh , huuu ~ Favourita ! awwwwwww . hehehe. plus mlm semalam , aku tak mkn cgt punn :( Lapar gila2 ! Just mkn time buka , tuh punn GCB MC'd jee :(( Starving gila pagii tuhh :



Aku mkn mcm2 lah jugaa , tapi tak overLOAD kayh lam prut , hahah ! masihh ada ruang lagii :p Tapi , malang sungguh nasibku ari tuh , Sesampainya dirumah , aku kesakitan , Prut sakettt gilaa bab weyyy ! ishh =,= Aku trtido and tak dapat nak tlong mama layan kwn2 dia . Sorry mama =,= Sakett sgt , egtkn sakett biasa , aku biarkn lah . Den , ptg tuh , trtido lagii , penatt layan ttmu , aku sedar2 6.50pm. ya allah , nak maghrib dah . Bngun2 je tido , trus masukk toilett ! Prut skett , rse cm nk mraung2 jee dlm blik air tuh * takutt mama pk lain plak* aku thn jee :( At last , teringat GASTRIC . Ohh damn ! Gastric again , ubatt dah lah abiss : Ya allah , betul2 dugaan . Kluar jee toilet aku nges2 , dgn tuala kat pinggang , nges2 pggil mama n ayah , ngaduu sakett :( Ayah ckp mkn ubat , UBAT HAbISS :( And dat time juga tak thn , aku ajak ayah pi clinic . Seb bek ada Medic CLinic card , guna jee card tuh . Dpt masuk cepatt cket . Aku dh mcm org nk brsalin dh time kat clinic tuh , dowk picit2 prut . Den , doc uh scann aku weyy : Seb bek pmpuan :) So aku okayy ja , dia agak mrh cz dia kata aku mkn lmbt , mkn tak ikut tym and aku ada diet kee ? dia tye . hahah , ntah lahh doc , i punn taktaw diri i nieh :p Dia tak bagi mkn pedass2 , minyak2 , and so on . Huhh ? Pkir aku nak ikut ? Hari raya weyy :D Tapi akibatnya , smpai sekarang masihh MERANA : Ohh perutt ku !

note : Hari Raya with da damn sucx GASTRIC ! : :( :((

Thursday, September 9, 2010

Semalam bersama RuBy !


Budak INI happy semalam ! kami hang out together , setelah sekian lama
tidakk berjumpa, Rinduu oww ! Awwwww :) At last , dpt juga
hang out bersama , wlupun mlm :D * Thnks Beah*



Semalaman bersama kaw wok ! happy nyaa , lama tak jumpa kan weyy ? Walaupun umah depan2 jewk :( hehehe , nie sume strting drpd aku suruh kau teman beli baju lah kan ? Kau pun on saja , tade bnde nak wt kat umah en . And plus aku pulak lma tak jumpa kaw weyy . Huhuhukk , kaw lah , busyy memanjang kan ? Ngn laki kaw laen cte lah kan ? HAaahah ! At first , bpk aku mcm tak bagi , dh lama2 , diPUJUK oleh ankanda dia nieh , at last past jugak !
haha , dapatlah saya menSPENT ti
me with macik gedik nieh ! awwwwww :) Happy gak , jumpa2 jee , dh macam2 aku cerita . haha , al-maklum ler , dh lAMAAAAAAA tak kejumpaan kann ? hee ~ Asik bercerita jee sepanjang perjalanan nak pi tmn cempaka , adesss , Bea pun layankn aje aku nieh en ? haha :) Thnks bhai ! :)






Time nak balikk nie , sempat lagii dowk photoshoot sat ! awwwww :) hAhah ! kcian mak bea kene tunggu ktorang kat kreta , dia punn dah phm sgtt ngn ktowang . adess . yelaa , bukan slaluu nak berPHOTOshoot2 ngn kaw kan ruby ? hahah , ape lagii , kat tengah2 jalan punn ktowang snAp pic doe ! haha , lantak lahh orang2 tuh nak ckp ape , hahaha , alaa , mcm tak kenal aku ? Asalkn boleyy jee kan ? hheheh so , klau korang nak segan2 jln ngn aku , baekk tapyah . huuu ~ hurmm , bea pulak EXCITED trlbih nak snAp pic kaww , haha . trbawak2 smpai kat kedai mkn , haha ! dgn aku2 punn sme jee , well ? ini kami ? nak wt cmne kan ? nk pndang paiSEYH , suka aty lahhh , asalkn korang bhgia :p











Nie betul2 kat kete dahh , sempatt lah wokk ! hahah , lighthing cantekk kowtt , huhhuhuu ~ Tak melepaskan peluang deyhh , haruslah tak kan ? hahahah , agak keCHINESEan lah pic nie , pada aku ar :p Minah sebelah aku nieh punn ikutkn aje aku . Time nie dh dekat tepi jalan dah , BUKAN tengah jalan agy kayh . hehehehe ~ hurmm , bestt mlm nieh , asik berJALAN @ berSNAPping , ape lagii ? Haa , minah gila sorang nieh , nak ajak pi kaROk malam2 buta tuh ? Ade ke patut ? * actly , aku ON jee* hahah , that time dah pkul 11.30 kowtt . huhuuhu ~ lme jugakk ktorg kuar . smpai2 rumah jee , bea text aku ."miko, jom g mkn?" heee ~ Aku punn , kebosanan time uh , tataw nak wtpe , so aku on sjee lah . Tp diz time ngn mak dia skaly :) So , bila aku minx izin mama , mama oke je sbb cik faridah adee :) Thnks mama ! hurmm , dah kuar gi mkn segala bagai Balik umah dkat kul 3.30 hawokk ! huhuhuhu ~ lmbt gila , kiraya apa aku mkn tadi tuh semua sebagai SAHUR lah :)






notes : OVERALL , thnk you so MUCH rabiatul ! heheh , thnks sbb bwk aku jln2 . teman belikn aku baju segala bagai lah kan ? huuu ~ Thnks yee gedikk ! Ada time kuar agy taww :p KALAU kau tak busyy lahh ehh , kau kan minah BUSYYY ! Hahahah :))

Tuesday, September 7, 2010

Berbuka Puasa




Hurmm , hari nie berbuka berdua sahaja bersama kakak gedikk ku yg num. 1 ini :(
Bowrink , cz mama , ayah n kq ngah buka luar . Ikuti perbualan bersama mama :
Perbualan dalam telefon , call made by AKU :

Me : Mama , pegi bzar rmdhan tak jap lagi ?
Mama : Erm , mama tak balik hari nie . Ma , buka luar .* agak kegeraman , and kesedihan *
Me : Ohh , okay . Ma , ayah balik tak nanti ? Egtkn nak ajak ayah pi bzar.
Mama : Eh , kan mama dah ckp kat kq long tadi ?
* apa motif ? *
Me : Ckap apa ma ?
Mama : Hm , mama tak balik , tapi ayah mama tak tahu , cuba lah call ayah.
Me : Alaa , mama lah call ayah . Ma tye lah blk ke tak .
Mama : Aaa , yelaa . I'll call u back .
Me : Okayy .

Sementara mnunggu mama call , ada lah jiran bagi mkanan :))
Den , mama punn call

Me : Hello , ma npe ?
Mama : Haa , nie miraa . Ayah pi KL.
* Hampehh , cdey nyee *
Me : Alaaa , nak beli ayam percik .
Mama : Ajak kq long lah .
Me : Hm , yelaa2 . Okayy , bye2 .
* Nada yg hampa *
Mama : Okay , bye .

Bila kq long balik, dia bwk aym percik !
Awwwwwwwwwwww :)
Suka suki kaww , hehehe :)
Yeahh , at lastt , hmm , selepas itu kami punn bukalah berdua sahaja :)
Borak2 ngn dia saja , mkn ngn dia , gelakk2 ngn dia sja :( :| :) :D

note : Berbuka bersama kakak ku yg GEdikk num 1 ? hahah :)
Yeahh , hari nie . Tade apa yang menarik punn , kebosanan jewk dowk rumah nieh . Nak hang out , tapii ayah pulak keje . Dushh , dowk ngadap lappy jew lah keje aku . nak study ? Mood ? adess , cket2 saje , STUDY kejap er , pastu tgok tv , on9 . hahah ! truk btul deyh aku . Hmm , dah lah hari nie tak sahur . Aduhh . pedihh seyh prut ku . Bukan sngje tak bgun , tapi tak larat . Haiee , walaupun ada orang kejutkan pagi tadi . Hm , dowk ngadap lappy je pun leyh wat guer lapar ! Grrrrr =,= LAPARRRR ! Saket prutt ! Luckily bukan gstric , klau lah si ENEMY tuh dtg skrg , tataw pew nk jdk dah , BUKA jee lah nmpk gayenyer . haha , tapii tak okayy , IMan ku masihh kuat , awwwwwww :)

Tadi tataw nak on9 ngn spe lagi , dowk chat lah ngn tika n spe2 lah tadi yg chat ngn aku . But gurls ONLY yea , jgn dowk pk laen pulak . Hm , ehh , jap2 plus ada chat ngn mmber sorang . Cik 'F' punyaa bie ! Mereka sedang ada masalah , kecian dgn cik "F" aku , haieee . besties wok ! Bie dia pulak bukan reti nak phm dia . Bukannya dia tinggalkan bie tuh sorang2 , dia still egt kat bie dia . Justt "lepaking" dgn aku punn tak leyh kah ? Or gara2 , kami ada photoshoot last saturday ? Lerr , tamoe ler nak amek aty sgt der . Dgn aku jee kowt ? Bukan dgn spe2 pun . Yelaa , aku phm lah kau agk kebengangan dgn itu en."N" , tapii jgnlah kau tak bagi cik "F" kwn dgn mmber gurl punn . Tak baikk lah kau nie . Eishh , payah btul . hm , aku phm sgt keadaan cik "F" aku tuh skrg , cz aku prnah mengalaminya ! Or maybe sedang mengalaminya . adeyhh , egt2 lah wahai bie kepadanya cik "F" , DENGAN KAWAN PUNN SALAH KEW ? kawan jee weyy , KAWAN . kamu tuh dh lebih dari kawan , special to her , soo no need to be jealous of . Adess , i knw wht u felt , i knw u love her too much . But jgnlh KONGKONG sgt bhai :| aduduhh , pape hal punn , korang settle lah sndri , aku dh EXPLAIN everything tadi punn kau macam nak tanak je dgr kan ? Soo , ko sttle probs kau nieh sndri okayy , and plzz dunt hurt my cik "F" , i love her okayy !

Hmm , dalam pada itu juga , aku KERINDUAN sma mr "H" :) Huhuhuhuhu ~ Dia pulak kat KL skrg , amboihh , meninggalkn ku disini keseorangan * aww , ayat taley blah * Hm , yeah , memang saya rinduu sgt kat dia skrg , and tataw lah kalau dia rinduu kat kite or tak kan ? Huihhh , hmm , tak kes lah , as long dia tak lupa pada cik "M" kat snie okayy ? -_________________-

Skrg , sedang tunggu kakak ku yang ntah bila nak balik2 . Nak pegii bazar ramdhan lahh !! Lapar nie -______- macamlah boley makan kan if pegi sekarang pun :p Hm , sat g dia balik lmbt , dh xdpt pegi bazar . Grrrr =, = If like that , On tht time , aku DUshh2 dia ! haha :D Dah aku penatt tggu kat rumah , balik2 tamaw bawak pi bazar pulak , Huihhhh =,=

note : Waiting for my MY SIS ! Maw pegii bazarrr ! :)) Jom ?

Monday, September 6, 2010

Rinduu Kau Orangg

Friends & Friendship


Yeahh , kerinduuan sama kau orangg semua tahu ? Aduduhh =,= nak kluar esok , tapii apa kan daya ku , hmm .
Rindu kat kau orang yang bernama Azrina md yatim , Azween azlan , Nabilah mustapa , Shaidah atiqah , Fitrah bakar , and SEMUA lah ! sorry if ada yang tak diSebut . Kurang peringatan lah .-__________-

Rinduu korangg bhai . Hari tuh ajak keluar hari Sabtu , ramai yang tak jadik . Tak hangin pulak aku kan ? Hurm , sdeyh ow ! Haishh . tapii takpe lah , mungkin xde rzeki kowt nak jumpa ari tuh . Dan sekarang pula , aku yg xde rzeki nak jumpa kau orang kan ? =,= Hopefully lah , after raya , dapat hang out dgn kau orangg lagi . Plizz ? Tak kisah lah bila pun , tapi before korang balik ASRAMA masing2 . Al-maklum lah , sekarang , semua nya nak tinggal kat asrama kan ? Semua pndai2 kan ? SBP semuanya kan ? ZZzzzzzz =,=

Pape punn , aku nak kau orangg tahu yang AKU RINDUU korang sgt ouhh !
Lamaaaa gilaaaaa , tak hang out sme weyyy !
-_______________-
**selalu mcm nie , bila diorang boley , aku plak mcm2 hal**
Kesedihan kowtt weyy , huihhh =,=
Okayy okayy -______- saya sedang kerinduan dengan dia . Huhh =,= plus crdt fonx pulak low gila ? Ishh , mmg pffttt lah kan ? Huihh , cdeyh tol lah , mcm2 hal . But yeah , sangatt happy coz sudah BAIK ! :)

Hurm..to..


haziq : "Padan muka kamu kan sayang ? siapa suruh mrajuk+buat i sdeyh smlm ? Kan dah kena cakar dgn miko (kucing) huuuuu "

cida: " Sorry dear , tadii tinggalkan kau sorang2 . Bukan sengaja , tapi tak sengaja . Sedang on call tadi , rinduu sgt lah kat dia:("

aween and fitt : " Yeahh , fine . Aku rinduu kau orang lah . ishh , shopping dua orang sja ? jealous tahu ?"

Yang pentingg sekarang , i rinduu u kay syg , rinduu sgt kat u syg :(
Rasa mcm nak jumpaa je u skrg tahu ?
Malam nnty u nak jauhh dah dari i ,
Nak pegi kl dah kan ? Mesti i lagii rindu u tahu ? huhh =,=
balik melaka cepatt taw nanti , cz i akan rindu u gila punya nanti !
:)

**I miss u like Hella**
haziq zulkifli :)

Sunday, September 5, 2010


I love him so much !
So? Ada sesiapa TAK PUAS HATY kah ?
Just see me face to FACE , tahu sgt lah ada yg tak puas haty kan
Tapayah lah nak gtw suma yang ko xske ak or wuteva .
Hm , ko xske ak ?
Tak puas haty ngn aku kan ? So , kau nak aku buat apa ?
Huhhh =,=
Tapelah , klau xpuas haty jgk , terpulanglah. And ,
if nak benci
aku sekali pun , trpulang as long aku xbenci kau -miko-

Yeahh , i loves n miss ystrday nite ! Auuuummmmmmm ! Rawwwrr !:))
Spent time yang sangat beshh , plus 1st time balik lmbt cm tuh .
Huhuhu , yeah , smlm buka luar lagi , tapi sdey cket cz DIA xdpt join buka ,But he cme ! After buka , awwwwwwwwwwwww :)Smlm buka dgn Paan , Fitt n Nawi sajaa . Mc'd ! mkn atas padang ! awwww !Bestt ! Comeyyy :p.. plus DONASHI paan COmeyy! Geramm tgokk !HUhu , rasa pun sedapp :) Btw , thnks paan 4 da donashi n scret cake :D bestt lepak ngn korang , aku happy , plus DIA pun ada ~ lagii lah happy ! And da bestt moment bila dgn DIA saja Awwwwwwwwwwwwwwwwwwww :)))Wowww ! sgt bahagia :) For da 1st time , 1st year , beli brg RAYA dgn DIA :) HAHAHAHA :D sgt eppy :) Thanks to DIA coz tmnkn beli all those thngs and for da BLOUSE ! Aww ..Appreciate it ! Thnks a lot ! I'm so happy ysterday ! Plus i really miss YOU rite now !!! Huhhh =,= and ! Thanks 4 da SWEATER ! It really accompany me here When i miss u Too much ! huhuhuuhu~ Thanks again dear ~
Nextime , hope happy mcm nie lagi , or maybe MORE HAPPIER ! :)))
CAN'T LOSE YOU !! COZ i love YOU so muchhh !!

Friday, September 3, 2010


video
**INSTRUMENTAL-Gumbira bila Larut malam-

video
**SPECIAL SEGMENT- Cari Jodoh by KIKI



Now dah masuk bpe bulan dah Gala abes , ttbe tonite , terINGAT kat mmber2 gala , budak2 gala semua arh , cikgu2 sume . Aw wwwwwwww :( Rinduu taw . Miss nak men instrument sme2 , men lagu sme2 ngn dorang sume , huhu . Dalam satu wind okestra , hmm , dgr cte bulan 10 nie ade lagi ? tataw betul ke tak , justt dgr2 jewk , Hm , bila tgok balik CD gala tuh , lagii lah rinduu kan :| Wlupun agak kepenatan dalam stiap latihan ktorang , but we're jz have fun there ! Huhuhu , dgn dancers and singers ! n of coz da MUSICIAN ! huhuu ~rindu nak maen GUITAR BASS , awwwwwwww . bestt ! Kalau lah , reti main guitar tuh , dh lme dah mcm2 lagu Akan ku mainkan :( Tapii setakat blajar sehari ? HOw can catchup ,huhuhukk ! tapii bestt , cikgu yg ajar uh pun certain SPORTING2 sajee :) rinduuu nyee :| Tapi , trUBAT cket after watch all da vid ! awww , video GALA MUZIKA JPM 2010 !!

FOR UE ~



I HEART YOU DA MOST ~
I NEED YOU BY MYSIDE ~
I ONLY LOVES YOU ~
AND I DoNT WNNA LOSE YOU ~
**Justt love ue , justt the way you ARE ? :)**



for : Haziq Zulkifli :)
Yeahh , hari nie tak banyak storyy moryy lahh . Tapii , nak cte jugak :)) HAha ! hm , todayy is Ain Rashid's BIRTHDAY ! Awwwwwwww:) Excited aku wishh dia kat lab physic tadi pagii :p Ktorang tak buat BUFDAy song utk dia , but ! Before balik uh , ktorang nyanyi jgk utk dya ! Awwww , ain gilaa terharuu tadii . HAHAHAHA :D Merahh gilaa mukanyaa . Al-maklum lah , orang brkulit keCHINESEan an , hahah , gelakk cket dh merah . Blushing gila dia ! :p Aku lah orang yg dowk tarik dia tak bagii balikk . haha , n know what ? Tadii , aku saja CUBIT ain , haha , ntahh kenapa aku geramm sgt ngn dia . Pluss ari nie kan bufday dia , so ITULAH HADIAH dia . hahaha ! Then . Tidak ku sangka dia nak TUMBUK aku balik ~ Cipann punyaa ain ! Ahaha , takutt gilaa seyhh tadi , GANASSS !! Ishh3 , pastu aku dh taley tahan nk gelak tgok muka ain tym uh , yg comey+chubby uhh ! Gerammm ! LAgi2 tym dia marah aku . hahaha ! Grrrr ! =,=

This moning pun bestt jugak ! Yeahh , as usual , tmpat ku pagii2 hanyalah duk kat dlm BILIK PENGAWAS . Huhuhu ~ So , apa2 hal justt find me thre :) Awwwww :p Hmm , diz morning HUJAN -_____- then , aku pulak dtg lambat , baguss lah sgt . Aku kan "pk bgos" haha ! Eishh , then trus masuk blik pngwas . Ttbe SUE (K.P) pggil aku , "Micko , ko ada keja tak ?" .. Aku ckp tade .. "Ko tlonmg round block Form2 n 4 eh ?" Aku jwb , Okayy ! Then , bila pndang2 belakang je , Guess what ??? I saW MY MACIK GEDIKKK ! Aina aqilah ! hahahaha . Itu budakk wat saya SMILE pagii nieh :)) Huhu , pastu ak jz jlan lah dgn dia nek klaz dia plus round block dia skaly , awwwww , i loves to see her ! :) Dia MALUU ! BLUSHING gila muka , bila aku pandang je muka dia . Ttbe dia dowk ttup muka , hahaha ! Sengal punye bdk . Dgn guer pun maw malu , KEREKk ! Smpai dlm dewan aku sakat dia . bak kate dia "Bukan sakat but mengEDIK " cipan tol ! hahaha , Bestt dapat spend time ngn dia wlupun agak sekejap :) trubat rinduu utk CUTY nieh :) :D HAHAH ! Pape pun , i love my ADEK ! Awwwwwww 1408 n.e.s ! Sayang aina , and OF COZ my 1804 ! Awwwwww :))

Sekian saja lah cerita utk hari nie :)
Tade yang menarik lah :|
So , tggu esokk2 saja :)
**Till time meet lappy again**

by: Micko_chan1608

Thursday, September 2, 2010

Yeahh , after long time , left diz blog without any news ,
noe the time has COME BACK !Huhuhu , justt a bit busyy before .
And of cz laziness ! haha ! :D

sumtimes , nothg to be post n share here . Justt bubbling2 ,nonsense thng .
But sumtimes i'd love to tell about wht hppen in my day !
Since , now my New Storyy has jz BEGIN ? Soo , eaa , diz blogg
might be Happening again ! awwww . justt wait n see whts
da upCOMING news ! haha ~ I really loves my New Life nw ,
n jz hpe tht it won't disappeared again . as u knw , i just ended
with da **** guy ! huhh =,= .. it mkes me Hurts too much
. Hm , but jz let bygone be bygone . So , nothg left 4 me to
think of dt stupido thg ! =,= and Noe wht ? I hd jz fall in
LOVE withh someONE , and da really unEXPECTED thg is tht
, i had jz get TOGETHER witt him ? Aucchh ! hahaha ! really unexpected ,
Admiring for a quite LONG time , and lastt , a happy ending , :)
awwwwww , hpe or STORY could be EVERlasting then . Huuuu ~
Okayy ! Till lappy , meet me , meet my BLOGGER again ! :) See ya :p

by: micko_chan1608

Keep Counting !

Awwwwww , HARI berganti HARI , tupp2 , dah nak smpai ari sabtu ? HAHAH :D Ada apa dgn hari SABTU ? huuuw ~ Mishh glark kat MEM semua ! Yeahh ! At lastt guys ~ dapat jugak HANG OUT ngn korang kan ? Dulu if nak hang out , 4 sure ada masalah , especially bila time Wind Orchestra(WO) lom abes kan ? Asik busyyy jewk ngn prctise . Rasenye last hang out ngn korang bulan 2 kowt ? Fuhh ! Rinduu2 ! Awwwww :) Especially kucing ( Cidott ) , biela n da gang lah ! And , diz time ada orang baruu lah ! Awwwwwwwwww , heheheheheh ~ Lagii kah happy ! hhuuuhuu , yeahh , KERINDUUAN yg blum terUBAT . hek3 ~ Plus egt maw beli bju raya if SEMPAT ? ** Dah jumpa ramai2 tuh , ntah sempat ke tak nak beli brg ?** hehehe ! Papa pun , just wait n see ! :)) Saya happy ! Masyukk .

by: micko_chan1608

Wednesday, September 1, 2010

Miss BLOGGING !

Huihh , lama sudahh meninggalkan blog nie , DULU cantekk
sekarang HAMPEH ! hahah , gara2 KEMALASAN maw
nyee ! hee ~ skrg insya'allah akan selalu kowt diUPDATE ,
wait n see . Tadii agak kegeraman lah , cari2 layout yg
dulu , tak jumpa ! Sakett aty btol , so amek je laa ape
ade . Pape pown utk , prubahan yg lebih lanjut , selepas2
ini yeah ! Btw , i'm so happy with DEAR rite now !
Awwwww ! NEVER ENDING story for BOTH them !
by: micko chan1608