Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Wednesday, April 7, 2010

hoWt stOwie...

sudah hampir 2 hari tidak mengupdate'n blog ku ini. erm, glerw penatt kowt . adeyhh .smlm? 6/4/2010 raptai untuk hari sukan , from 8.00 am-1.00pm, non-stop . hanya break pada 11 pagii untuk rehat . pada pukul 3.30pm-6.00pm smbung balikk band . leyh imagine ? betapa letihh nye smlm . n aku tak bukak buku lnsong smlm . sgt bagos kan ? huhh . amalkan arh miko , biar result twok , pastu nk tension2 . deyhh . hurmm , den today . ade raptai penuh pulak , ktowg td dh strt amek alat b4 prhimpuanan abes ag . hahah . awal gler kowt . lam 7.45am cm uh arh . ngn glove masing2 . about 8.00am cm bese , sume dah g padang , untuk raptai uhh ar . agak teratur laa raptai penuh nie , jz............. konco2 ku sja kurang teratur . adoyaihh ! pom2 ! huhuw . abes laa pasnie , ade jugakk dorg dowk pggl blk ak ngn nickname pom2 tuhh . adesss . erm , td dak2 colour guard uhh , kne tego ngn pn . Rubaiya , tak pasal2 ngn aku skaly kne pnggl ngn ckgu . redha sja , den . pastu , aku dh tak masuk baris . tak kawad . aku jz fokus kat bdk2 colour guard saja . nth knp , aku tol2 emo ngn dorg ae nie . glerw twok aku . tension nye pasal, cian dak2 uhh kne tempias. hehehe . minx maap ye adk2 . ketekanaan di dalam jiwaku deyhh . hee ~hmm , ktorg prctise smpai kul 1pm gak td . sme ngn bdk2 band yg laen . tp 4 da pom2 gurls , dorg aku tahan brlatih smpai kul 2 lebyh , tp tym uh aku tak tahan penatt dah . so, sabrina yg replace kejap , aku dowk tgok zieqa tidow syokk je . ape lagii , aku pown landing la sblah dia . hahaha . sdar2 kul 3.00 dah . den , tgok2 , bdk2 yg len sume tidow gak . hak3~sengal . tp ade yg dh bgon n g mkn , solat sume . lam kul 3.45pm, ktorg smbung balikk . brlatih2 , n brlatih . smpai 5.30pm . non-stop . aku tawu ,, dorg penat . tp . sy pown penat jugakk meyh . huk3 . den , 5.30 cm uh , abes n mndgr sdikit taklimat dri sy . heheh . lam 5.45 cm uh bru kami bersurai . huhuhuw . sumpah penatt today ! pasnie , agak2 dpt bed , dah tak pkir ape dh . trjun bed ! hahaha .